تو شرایط شما شاید کار چندانی نشه کرد.... مگه اینکه یکم خودتون رو براش دست نیافتنی کنید
احساس میکنم شما با دختری در ارتباطید که علرغم اینکه واقعا شما رو دوست داره ولی گفتم با کسی اشنا شده که جذابیتش انگار از شما براش بیشتره و من مطمئنم این حسشم گذراست.
روش برخورد شما خیلی مهمه احساس میکنم اون سورپرایز کردناشم برای از بین بردن احساس عذاب وجدانشه که داره به همکلاسیش علاقه مند میشه
به نظرم برای رابطه تون کلاس بازیگری چیز خوبی نبوده چون رابطه هم دوستیه نمیتونید زیاد بهش امر و نهی کنید.
پس چند راه دارید:1. برید جلو و واسه ازدواج اقدام کنید. 2. همونطور که دوستان گفتند یکم براش کلاس بذارید که ارزشتون براش زیاد بشه
3. بذارید غرق بشه و بعد که پشیمون پیشتون برگشت دوباره از نو شروع کنید.(البته احتمال بدید بر نگرده)
4. اگرم واقعا میخواید با اون باشید و به کسی دیگه فکر نمیکنید غیر مستقیم ازش بپرسید که اون اقا شرایطتش چجوری هست که بتونید بهتر از اون عمل کنید که تو مقایسه ای که میکنه شما بهترید و میاد طرفتون البته اینم بگم حتما یه فاکتوری رو اون اقا داشته که به نظرش از شما جذابتر اومده بگردید دنبال اون مورد
این نکته رو هم بگم خانوما اکثرا جذب دو چیز در مردا میشن 1. پول 2. درک احساساتشون