2821
2789
عنوان

کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 52 پست

شک نکن که اگه تا حالا مونده هم بخاطر اون دویست تومنیه ک میدی...ازت سرد شده ولی حس ترحم و عذاب وجدانی ک داره بهت یه سری هم میزنه ...بابا ولش کن یا یه خورده کم محلش کن...

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم

خودش میگه من همیشه نمیتونم از تو پول بخوام. خجالت میکشم. دلم میخواد برم سر کار دستم تو جیب خودم باشه. من خودم بهش گفتم کمکت میکنم. چون دلم نمیخواد بره سر کار. دلم میخواد وقت آزادش بیشتر باشه که بتونیم همو ببینیم. نمیدونم کارم درسته یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرتون من چکار میتونم کنم که به اونا نزدیک نشه و فقط به من فکر کنه؟ راهی هست؟ ما بعضی وقتا با هم ...

تو شرایط شما شاید کار چندانی نشه کرد.... مگه اینکه یکم خودتون رو براش دست نیافتنی کنید

احساس میکنم شما با دختری در ارتباطید که علرغم اینکه واقعا شما رو دوست داره ولی گفتم با کسی اشنا شده که جذابیتش انگار از شما براش بیشتره و من مطمئنم این حسشم گذراست.

روش برخورد شما خیلی مهمه احساس میکنم اون سورپرایز کردناشم برای از بین بردن احساس عذاب وجدانشه که داره به همکلاسیش علاقه مند میشه 

به نظرم برای رابطه تون کلاس بازیگری چیز خوبی نبوده چون رابطه هم دوستیه نمیتونید زیاد بهش امر و نهی کنید.

پس چند راه دارید:1. برید جلو و واسه ازدواج اقدام کنید. 2. همونطور که دوستان گفتند یکم براش کلاس بذارید که ارزشتون براش زیاد بشه

3. بذارید غرق بشه و بعد که پشیمون پیشتون برگشت دوباره از نو شروع کنید.(البته احتمال بدید بر نگرده)

4. اگرم واقعا میخواید با اون باشید و به کسی دیگه فکر نمیکنید غیر مستقیم ازش بپرسید که اون اقا شرایطتش چجوری هست که بتونید بهتر از اون عمل کنید که تو مقایسه ای که میکنه شما بهترید و میاد طرفتون البته اینم بگم حتما یه فاکتوری رو اون اقا داشته که به نظرش از شما جذابتر اومده بگردید دنبال اون مورد

این نکته رو هم بگم خانوما اکثرا جذب دو چیز در مردا میشن 1. پول 2. درک احساساتشون

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
تو شرایط شما شاید کار چندانی نشه کرد.... مگه اینکه یکم خودتون رو براش دست نیافتنی کنید احساس میکنم ...

به نظرتون درسته مستقیم ازش بپرسم تا حالا شده جز من به کس دیگه ای هم علاقه مند بشی؟ البته اگه کسی نخواد این چیزا رو لو بده نمیده. نمیدونم چطوری میتونم اینو بفهمم

به نظرتون درسته مستقیم ازش بپرسم تا حالا شده جز من به کس دیگه ای هم علاقه مند بشی؟ البته اگه کسی نخو ...

نه مستقیم جواب نمیده

بخاطر نوع رابطه تون چون دوستیه نمیتونم یه راه حل جامع بدم 

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز