2777
2789

ما پاگشا خونه خواهرشوهر کوچیکم دعوت بودیم

شب ک از اونجا اومدیم

مادرشوهرم اومد پایین ( طبقه پایین خونشونم ) بهم گف فردا قراره دختر فلانی ( خواهرشوهر کوچیکم ) رو ببریم دکتر از اونورم قراره بریم خرید تو هم اگه دوس داشتی بیا

منم گفتم ک میام

بد من یکی دوساعت پیش با خواهرشوهرم تو گروه فامیلی حرف میزدیم

من رفتم پی ویش گفتم فردا میرید خرید؟

گفتش معلوم نیس

بعد پرسید تو هم میای مگه؟

از نوع حرف زدنش احساس کردم دوس نداره باهاشون برم

( خواهرشوهز کوچیکم و مادرشهرم و من قرار بود بریم)

هی میگف معلوم نیس

حس کرپم مثلا میخواد بپیچونه منو

در صورتی ک مادرشوهرم قبلش بهم گفت بیا

در ضمن اینکه من خرید دارم و محرم هم اومد حتما باید برم

شما جای من بودید میرفتید یا ن؟

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
نرو بعدا خودت تنها برو

تنها نمیتونم برم سختمه یکم

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدسال سیاه.بعدم من ترجیح میدم خریدامو با مامان و خواهرهای خودم برم.دیگه عزیزم بااین اوصاف خودت مزاحمشون نشو😉

وکالت رداییست که تو لیاقت پوشیدنش را داری بزودی و قضاوت منصبی باارزش است که تو لیاقت رسیدنش راداری.فقط ۷۰روزدیگرتاپایان سختیها و شروعی دل انگیز برای زندگی جدید🤜🎉
با شوهرت برو خرید

شوهرم دیوونم میکنه تو خرید

هی میگه بدو ، زود باش، دیر شد، خسته شدم ، چقد میگردی ،

خلاصه انقققققد غر میزنه ک مغزمو میخوره منم ترجیح میدم نیاد تو خرید خودشم اصلااا دوس نداره بیاد تو خریدای خانومانه

نه نرو با شوهرت برو خرید

شوهرم دیوونم میکنه تو خرید

هی میگه بدو ، زود باش، دیر شد، خسته شدم ، چقد میگردی ،

خلاصه انقققققد غر میزنه ک مغزمو میخوره منم ترجیح میدم نیاد تو خرید خودشم اصلااا دوس نداره بیاد تو خریدای خانومانه

تنها نمیتونم برم سختمه یکم

من جات بودم میموندم با همسرم تنها میرفتم 😉 ببرش که عادت کنه باهات بیاد و پا به پات بگرده 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
صدسال سیاه.بعدم من ترجیح میدم خریدامو با مامان و خواهرهای خودم برم.دیگه عزیزم بااین اوصاف خودت مزاحم ...

خب میگم اگه دوس نداشتن مادرشوهرم براچی میگف ب من ک بیام؟