2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدیییییید

148 بازدید | 7 پست

بیاید نظر بدید اولین سالگرد ازدواج چیکار کنیم شوهرم میخواد اخر هفته که سالگرد ازدواجمونه با خانوادش بریم شمال ولی من چون ماه عسل هم نرفتیم دوست دارم دونفره بریم یه جایی  ،تو این گرونی که خارج نمیشه رفت مبمونه تو ایران یه جا بریم اگه راصی بشه بیاد دو‌نفری بریم بگین چجوری راضیش کنم و کجا بریم 

بگو اولین سفر بعد ازدواج ماه عسل محسوب میشه و همه تنهامیرن

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

همین خواستتونو

در آرامش 

باهاشون مطرح کنید و جاهایی ک دوست دارید ببینید رو بهشون پیشنهاد بدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شمال خیییییلی قشنگه و بعد مشهد

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم

همون گیر بده ماه عسل سفر خارج دو نفره تو سواحل هاوایی میخوای ، اینطوری تاکید رو دو نفره بودن سفر داشته باش و اینکه حالا هاوایی نشد حداقل ترکیه . ... دیگه سعی میکنه مجابت کنه تو داخل ایران دو نفره برین از دلت دربیاره 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
بگو اولین سفر بعد ازدواج ماه عسل محسوب میشه و همه تنهامیرن

۲۰شهریور مبشه ۱سال از ازدواجمون مبگذره مسافرت که زیاد رفتیم دو نفره نرفتیم همش دوست داره دسته جمعی بره مسافرت ،کل فامیلاش ماه عسل رفتنا جز من ، برای همین خیلی دوست دارم حداقل به هوای سالگرد ازدواجمون دو نفره یه جا بریم ولی اصرار داره با خانوادش شمال بریم دیشب بهش پیشنهاد دادم بریم مشهد دو تایی قبول نکرد ، نمیدونم دیگه چجوری راضبش کنم قید دسته جمعیو بزنه دو‌نفره بریم

۲۰شهریور مبشه ۱سال از ازدواجمون مبگذره مسافرت که زیاد رفتیم دو نفره نرفتیم همش دوست داره دسته جمعی ب ...

ببین با طعنه وتیکه ولوس بازی اون متوجه منظورت نمیشهدنبال این چیزا نباش

خیلی راحت وقتی خسته نباشه وشامشو خورده باشه بشین بهش بگو عشقم من دلم میخواد این سفر رو دوتایی بریم بگو بیا تجربه کنیم مسافرت دونفره رو بگو من دلم میخواد ارزومه،،حسرتش تودلم میمونه،سالکرد ازدواجمونم هست به یاد روزای خوش اول زندگی دوتایی بریم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹