2777
عنوان

میخوام چاق شم🫠

76 بازدید | 13 پست

۱۶ سالمه ، قدم ۱۶۹ وزنم ۴۳

لاغریم ژنتیکیه خیلیی غذا میخورم ولی چاق نمیشم

چکاب کامل کل بدن هم رفتم همه چیم اوکی و نرمال بود

رفتم دکتر تغذیه بهم گفت چون تو ژنتیکی لاغری فقط باید بری باشگاه بدنسازی اینجوری چاق میشی

چیکار کنم بنظر شما؟

میخوام ۱۵ کیلو چاق تر بشم😂🫴🏻

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کالری شماری کن.. روزی بالای ۲۵۰۰ بخور قطعا چاق میشی

دکتر تغذیه برای خودش گفته🤦🏻♀️

همزمان ورزش کنی چربی تو جاهایی که نمیخوای کمتر جمع میشه

اگه باشگاهم نرفتی تو خونه انجام بده

existing is exhausting 

همه ارزوشونه لاغر باشن

لاغر ک باشی همیشه خیالت راحته از بابت خوردن چیزهای مختلف وچرب و..

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲

کالری شماری کن.. روزی بالای ۲۵۰۰ بخور قطعا چاق میشیدکتر تغذیه برای خودش گفته🤦🏻♀️همزمان ورزش کنی چر ...

چطوری کالری شماری کنم

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

چطوری کالری شماری کنم

برنامه کالری شماری نصب کن مثل زیره،فیتو،کرفس، کالری غذاها رو نوشتن مثلا مینویسی ۲۰ قاشق پلو کالریشو میگه

حسابش کن جمعشون به اون رقم مورد نظرت برسه، بر اساس قد و وزنت و فعالیت روزانه ات و سرعتی که میخوای وزن بگیری میفهمی چند کیلو کالری باید بخوری مثلا من روزی حدود ۲۵۰۰ میخوردم قبلا هفته ای بین۷۰۰ گرم تا یه کیلو اضافه میکردم

حتما کنارش باید ورزش کنی که جمع نشه تو شکم و غبغب و... تبدیل ب عضله میشه اونطوری

existing is exhausting