2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 9844 بازدید | 74 پست
دارو بهش میدی؟ دختر من هیچ داروی کولیکی بهش نساخت هیچی ی ی. قشنگ از وقتی دارو میدادم جیغ میزد تا فر ...

آره دارو میدم بهش واسه کولیکش کولیکیز میدم واسه یبوستش ایزی کول واسه رفلاکسش زانتاک ولی با این حال بازم همش داره به خودش میپیچه فقط باید بغلش کنم راه ببرم بعد شیرم که دو دیقه نمیشه تنهاش بذارم یه بار رفتم به کاری برسم اومدم دیدم بالا اورده تمام رفته تو دماغش دیگه میترسم زمین بذارمش همه کارام همینجوری میمونه ☹️

پسرم دنیامه❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 32 هفته زایمان کردم بچم 1کیلو سیصد بود شکرخدا روزهای خوبی بوده و هست الن 18 ماهشه عشقم

ای جانم خدا حفظش کنه آره روزای خوبیه ولی واقعا سخته ❤️

پسرم دنیامه❤❤❤❤

فقط این روزها بشین نگاش کن و از دست و پای کوچولوش لذت ببر

دیگه هم نگو افسردگی گرفتم

دلم تنگ شده واسه اون روزا

مامانمو مادرشوهرم میدادنش بهم میگفتن وای اصن حس نمیکنیک چیزی بغلمونه از بس پر وزن بود 

الان نینی شما تازه یه نوزاده

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

دیگه سختی هات گذشته عزیزم

شما الان نوزاد سه کیلویی داری 

مثه بقیه مامانا 

شاد باش که این روزا تکرار نمیشه

من تا 6 ماهگی بچم فقط خونه پدرم و پدرشوهرم میرفتم

خوابم کلا نداشتم چون رفلاکس داشت مدام نگاش میکردم از بینیش نیاره بالا که نفس بکشه

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
دیگه سختی هات گذشته عزیزم شما الان نوزاد سه کیلویی داری  مثه بقیه مامانا  شاد باش که ای ...

منم همینم کمبود خواب شدید دارم رفلاکس داره کولیکم داره همش باید بغلش کنم میذارمش رمین میپیچه به خودش مرسی عزیزم که حرفای قشنگ زدی

پسرم دنیامه❤❤❤❤
آره دارو میدم بهش واسه کولیکش کولیکیز میدم واسه یبوستش ایزی کول واسه رفلاکسش زانتاک ولی با این حال ب ...

اون زمان من کولیک ایز میدادم دیدم هیچ تاثیر نداره همه رو ریختم دور 4 ماهگی کولیکش خوب شد

خدا لایقت دونسته معجزه شو نشونت داده جنین داده بزرگش کنی

قدر بدون 

خودش توانشم میده

الهی دامن همه زن ها سبز بشه بارداری سالم و بچه سالم و صالح 

نینی کوچولوت رو ببوس 

امام حسین نگهدارش باشه

ام سی تی اویل میدی زووود وزن میگیره  فقط تا میتونی در حجم کم و دفعات زیاد شیرش بده فکر کنم الا ...

اره ام سی تی اویل میدم که خوب داره وزن میگیره هر دو ساعتی ۱:۳۰ شیر میخوره معمولا ۴۰ تا ۴۵ تا نیوشور چیه؟

پسرم دنیامه❤❤❤❤
خدا لایقت دونسته معجزه شو نشونت داده جنین داده بزرگش کنی قدر بدون  خودش توانشم میده الهی دام ...

ممنونم عزیز دلم واقعا شبیه معجزه میمونن بچه های نارس خدا بچه تو‌برات نگهداره ❤️❤️❤️

پسرم دنیامه❤❤❤❤