2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 9833 بازدید | 74 پست
پسر منم رفلاکس داره خیلی اذیته هم خودش هم من خواب که نداره بعد شیر مجبورم نیم ساعت رو سینه م بگیرمش ...

دارو بهش میدی؟

دختر من هیچ داروی کولیکی بهش نساخت هیچی ی ی. قشنگ از وقتی دارو میدادم جیغ میزد تا فرداش که پی‌پی کنه بی خیال داروی کولیک شدم.

واسه رقلاکسشم نگسیوم میدم فایده نداره شب تا صبح تا وقتی تو بغلمه میخوابه همین که میزارم زمین میپیچهههههه تا ۵ دقه بعد بیدار میشه . این ادامه داره تا صبح صبح از خستگی غش میکنه ۳ ساعت بعد میره تا ظهر شاید در مجموع بین ۷ تا ده ساعت توی روز بخوابه داعون شدم هیچ کار خونه رو نمیرسم. از صبح دور خودشم. اخه یهو شیر میاد تو گلوش میفته به سرفه میترسم تنهاش بزارم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای عزیزم چقدر سختی کشیدی الهی خیلی ناراحت شدم

خیلی سخته بری بیمارستان به امید دیدن بچت اما نذارن ببینیش و دست خالی برگردی و دیدارت بره به قیامت ... روزی و حتی لحظه ای نیست که گریه نکنمو به یادش نباشم ... اینا رو میگم که قدر این لحظه هایی که بچت پیشته و سختی میکشی برای بزرگ کردنش رو بیشتر بدونی 

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی
بله من پسرم هفته سی و سه به دنیا اومد .با وزن ۲۲۰۰یه هفته بیمارستان بستری بود .بعدش اصلأ نمیتونس سین ...

منم شیرم خیلی کمه تو‌روز شاید دو بار از شیر خودم بدم اونم میدوشم میدم بهش چون یه روغنی دکتر داده واسه وزن گیریش اونو باید بریزم تو شیرش بیشتر شیر خشک داره میخوره خدارو شکرم خوب وزن گرفته ۱۶۰۰ مرخص شد تو این ۳۵ روز ۱۴۰۰ اضافه کرده 

پسرم دنیامه❤❤❤❤
دلیل زایمان زود رس چیه؟؟

کیسه آبم پاره شد عزیزم تا برسم بیمارستان دیگه اب نمونده بود گفتن اصن نمیتونن کاریش کنن صبح بستری شدم کلی امپول فشارو اینا بعد از ظهر زایمان کردم

پسرم دنیامه❤❤❤❤

عزیزم نگران نباش بزرگ میشه اطرافم زیاد دیدم .‌.بعدکه بزرگتر شد فضول میشه شیرین زبونی میکنه همش یادت می ره پسر همسایه مون زود دنیا اومد مادرش فشاربالابود الان یه شری شده از دیوار راست می ره بالا😂😂😂

وای چ سخت علتش چیه استرس گرفتم😭

علتش فقط خواست و حکمت خداست ... چون هم پسرم سالم بود هم خودم همه جوره مواظب بودم که غلت نزنم تویه خواب که بند ناف بپیچه دور گردنش ...اما پیچید و ...

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی
علتش فقط خواست و حکمت خداست ... چون هم پسرم سالم بود هم خودم همه جوره مواظب بودم که غلت نزنم تویه خو ...

خدا خیلی بهت صبر بده

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐