2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 9848 بازدید | 74 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یه هفته ست نوزاد نارس دارم که بستریه nicu. تو 33 هفته زایمان کردم به خاطر چسبندگی جفتم. وزنشم ...

عزیزم انشالله که زودتر میاریش خونه نگران نباش ❤️❤️❤️

پسرم دنیامه❤❤❤❤
پسر من با وزن تقریبا ۹۰۰گرم ۳۱ هفته به دنیا امد ۵۰روز توی دستگاه بود.. الان هم سه سال و نیمشه. 

سلام عزیزم

دیدم که شما نوزاد نارس داشتید

چه مشکلاتی داشتید

چقدر با بقیه بچه ها فرق دارد وعقبه

چه بیماریهایی بیشتر میگیرند

من تازه تو 31 هفته زایمان کردم الان تو Nicu هستید خیلی استرس دارم

تو را خدا راهنمایی کن

اره پریشب تو۳۱هفته و۳روز

سلام عزیزم

دیدم که شما نوزاد نارس داشتید

چه مشکلاتی داشتید

چقدر با بقیه بچه ها فرق دارد وعقبه

چه بیماریهایی بیشتر میگیرند

من تازه تو 31 هفته زایمان کردم الان تو Nicu هستید خیلی استرس دارم

تو را خدا راهنمایی کن

سلام عزیزم دیدم که شما نوزاد نارس داشتید چه مشکلاتی داشتید چقدر با بقیه بچه ها فرق دارد وعقبه چه ...

سلام گلم وزن نی نی نازتون چقدره .. نگران نباش فقط صبر داشته باش اگه وزنش خیلی کم باشه بیمارستان زیاد نگه میدان ولی اگه اوضاع ریه و حالش خوب باشه زود مرخصه بعد از چند وقت میفرستنت ببریش معاینه چشم بخاطر دستگاه و اکسیژنی که میگیره

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
سلام عزیزم دیدم که شما نوزاد نارس داشتید چه مشکلاتی داشتید چقدر با بقیه بچه ها فرق دارد وعقبه چه ...

مشکل من بیشتر وزن کمش بود که خب جون به لب شدیم تا دو برابر شد و  مرخصش کردن .. تو خونه مراقبت زیاد میخواد تا سر حال بشه.الانم بیشتر لاغریش اذیتم می کنه  و گرنه خیلی هم بلا و شیطونه..  مثلا راه افتادنش دیر تر بود ۱۸ ماه  و نیمگی راه افتاد یکسالگی دندون در اورد کاراش دیر تر بوود ولی خب مثلا بچه دوستم مثل پسر من بود کاراش بموقع بود نمیشه مقایسه کرد

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

سلام دوستان دختر منم ۲۶ هفته متولد شده با وزن ۹۲۰گرم الان دقیقا ۶۵ روز هست که تو بیمارستانه کسی هست تو این هفته بچش به دنیا بیاد بزرگ کردنش چطوره راهنمایی کنینن خواهشا

سلام دوستان دختر منم ۲۶ هفته متولد شده با وزن ۹۲۰گرم الان دقیقا ۶۵ روز هست که تو بیمارستانه کسی هست ...

عزیززم من تو یه گروهی هستم دیدم بچه های ۲۶ هفته ام داشتن یه پیج اینستام هست نلیسا نوروزی که ۲۴ هفته دنیا اومده یه سر بزن ببین انگیزه میگیری ماشالا الان مدرسه میره دیگه، نگران نباش سخته ولی بزرگ میشن

پسرم دنیامه❤❤❤❤
بله من پسرم هفته سی و سه به دنیا اومد .با وزن ۲۲۰۰یه هفته بیمارستان بستری بود .بعدش اصلأ نمیتونس سین ...

سلام پسرتون الان بزرگ شده

میتونم بپرسم اون شربت وقطره چند روز بهش دادین دقیقا دختر منم بعد 35 روزگی یه دفعه شکمش که مرتب روزی چند بار کار میکرد 

کار نکرد یه دکتری شربت ودوتا قطره بهش داده 

میش  اگه یادتونه کمکم کنید من خیلی نگرانم دخترم 40 هفته بدنیا اومد 

ام سی تی اویل میدی زووود وزن میگیره  فقط تا میتونی در حجم کم و دفعات زیاد شیرش بده فکر کنم الا ...

سلام دوست عزیز,من ۶ روز پیش سزارین اورژانسی شدم بدلیل مسمومیت بارداری و پسرم ۲۸ هفته بدنیا اومد با وزن ۹۰۰ گرم.الان داخل ان ای سیو هست دعا کنیدخواستم اطلاعاتمو در مورد مراقبتهای نوزادای شش ماهه بالا ببرم که انشاله بتونم مادر خوبی براش باشم,دیدم شما تجربه دارید تو این زمینه,امکانش هست درخواست دوستی منو بپذیرید اگه سوالی داشتم باهاتون مشورت کنم... و اینکه برای شیر دادن بهشون ممنوعیت غذایی داشتید?چون من همه شیراشو به توصیه پزشک جمع میکنم داخل فریزر و از فردا ممکنه بتونن شیرمو بهش بدن,بیمارستان گفتن خبر میدن,من یکم ذهنم درگیره که تو این شیرایی که جمع کردم چیزی باعث اذیتش نشه خدا نکرده,من دمنوش گل گاوزبان و رازیانه و بادرنجبویه خوردم یکم نگرانم,چیز نفاخ نخوردم

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e