2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 9844 بازدید | 74 پست
آره دارو میدم بهش واسه کولیکش کولیکیز میدم واسه یبوستش ایزی کول واسه رفلاکسش زانتاک ولی با این حال ب ...

عزیزم چرا ایزی کول و کولیکز همزمان میدی؟ دکتر گفته؟ اخه هر دو داروی کولیک هستن. البته شاید دکتر دوز هارو تقسیم کرده بین هر دو دارو

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
اره ام سی تی اویل میدم که خوب داره وزن میگیره هر دو ساعتی ۱:۳۰ شیر میخوره معمولا ۴۰ تا ۴۵ تا نیوشور ...

شما شیر خشک پچی میدی؟پری نان میدی؟

به نوزادای نارس برای وزن گیری بهتر باید سیمیلاک نءوشور بدی  یه شیر خشک که کالری بیشتری داره

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا ایزی کول و کولیکز همزمان میدی؟ دکتر گفته؟ اخه هر دو داروی کولیک هستن. البته شاید دکتر دوز ...

درسته کولیک ایز و ایزی کول هر دو برای رفلاکسه

ام سی تی  یبوستو برطرف میکنه

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

تا وزن 3 کیلو پری نان یا پری ببلاک

بعدش سیمیلاک نئوشور

و اینکه شب تا صبحم مثل روز باید شیرش بدی حتی تو خواب بزار دهنش بخوره

تا وزن 3 کیلو پری نان یا پری ببلاک بعدش سیمیلاک نئوشور و اینکه شب تا صبحم مثل روز باید شیرش بدی حت ...

آره شب تا صبحم میدم بهش به زور نه هنوز پری ببلاک میدم گفته تا ۸ هفته دیگه ام باید بدم

پسرم دنیامه❤❤❤❤
تویه سونو معلوم نشده بود ... داغونم داغون 😢

من ۲ سال پیش دخترم به خاطر اینکه مدفوع خودشو خورده بود فوت شد

وقتی که به دنیا اومد نتونست نفس بکشه و فوت شد......

الان هنوز دارم میسوزم......

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
من ۲ سال پیش دخترم به خاطر اینکه مدفوع خودشو خورده بود فوت شد وقتی که به دنیا اومد نتونست نفس بکشه ...

خدا بهتون صبر بده واقعا خیلی سخته 😢😢😢

هوا خواه توام جانــ❤ــا و می‌دانم که می‌دانی