2777
2789
عنوان

آیا من انسان حسودی هستم !؟

910 بازدید | 69 پست

الان از بیمارستان برمیگردم ، جاریم مریض بود...

ازش تست بارداری گرفتن ؛ مثبت بود.

دچار یه حس عجیبی شدم

من حسود نیستم اما تو‌ دلم یجوری شد !!!! نمیدونم چطوری بگم!

کسی منو میفهمه !؟

منم گاهی از این حسا دارم 

خودت بچه نداری ؟ 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میفهمم 

نمیدونم اسمش خسودی هست یا نه😕

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

مگه شما بچه دار نمیشید؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

میفهممت 

همون حسادته

هر کسی درجات مختلفی از حسادت رو داره،مهم اینه بهش پر و بال ندی و عملیش نکنی،که هم زندگی خودت نابود میشه هم زندگی شخص مقابل.

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

منم اینجوریم..

جاریم باردار که شد همه توخونه توجه هاشون رفت سمتش یکی بهش عکس سیسمونی نشون میداد یکی اسم بهش پیشنهاد میداد شوهرشم همینطور مواظبش بود

ولی من تک و تنها نشسته بودم تلویزیون میدیدم

بازم خداروشکر از اون خونواده هایی نیستن که بخان بخاطر بچه اذیتم کنن

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

حس عجیبیه نمیشه بیان کرد... اماعادیه

من دوتا پس دارم اماتابفهمم کسی بارداره انگاری غصه میخورم! 

آخه بارداری قشنگه🤗

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏