2777
2789
عنوان

آیا من انسان حسودی هستم !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 69 پست
خداروشكر كه مشكلي نداريد  پس من بايد به خودم حق بدم  واقعا بخاطر اوضاع مملكت فعلا بچه نم ...

من ۷۴ هستم شوهرم ۷۱همه میگن وقت دارین،فعلا یه صبرکوچلوگفتیم بکنیم امادرنهایت میاریم اگه خدابخواد.خوواهرشوهرمم حامله شد دلم نمی‌خواست فردا بگه تا من حامله شدم زوداینم....

گفتم من کمی هم صبرکنم بهتره شاید

داداشم آلمانه ولی ما از ایران نمیریم اونم برادکتری رفته میگه ایران جنگم بشه برمی‌گردم 

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
باید پریود بشم ک بعد برم عکس رنگی و آزمایشای هورمونی رو بدم ی عالمه پونه و رازیانه دم کردم خوردم ولی ...

انشاالله خدازودی دامنتوسبزمیکنه توبرای من دعاکن منم برای تودعامیکنم بهت درخواست دوستی میدم بعضی موقع هابیاازوضعیت هم دیگه باخبربشیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما که بچه نخاستی و اقدامم نکردی چرا پس دلت گرفت؟ 

چی بگم والا ، همونجا موقعی که پرستارا میومدن میگفتن مبارکه و مادرشوهرم و بقیه تبریک میگفتن ، تو چند ثانیه هزارتا فکر اومد‌تو سرم ، گفتم‌ نکنه من‌اشتباه کردم ، نکنه من بچه‌دار نشم، هی میگفتم خوش بحالش مبارکش باشه، با میگفتم گناه داره‌تو این وضعیت گرونی بچه اورده ، از این فکرا ...

انشاالله خدازودی دامنتوسبزمیکنه توبرای من دعاکن منم برای تودعامیکنم بهت درخواست دوستی میدم بعضی موقع ...

ایشالا عزیزم. حتما

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
چی بگم والا ، همونجا موقعی که پرستارا میومدن میگفتن مبارکه و مادرشوهرم و بقیه تبریک میگفتن ، تو چند ...

بانو يكم دقت كنيد خودتون موضوع رو روشن كرديد!!!

وقتي تنها تنوع و دلخوشي زندگي زايش باشه معلومه كه درصورت انجام ندادنش حس كمبود هويدا مي شه!!

فكر كنيد اگر موفقيت تحصيلي يا شغلي يا حتي هنري براتون دست يافتني بود سالانه ده ها بار مورد تبريك و تمجيد قرار مي گرفتيد و ديگه با شنيدن تبريك زايش!!!! كه امريست طبيعي!!! ونه خارق العاده! اينقدر شكسته و سردرگم نمي شديد!

درضمن اون پدر و مادر باشرفي كه با توجه به شرايط موجود بچه دار نمي شن شعور و فهم خودشون رو به رُخ مي كشن!!!

ان ها خوب مي دانند نيازهاي كودك همزمان با رشدش ارتقا مي يابد!!!

كودك بي نوا فردا در جامعه بي آتيه به چه دل خوش كند؟!

يا به چه هنر و استعداد خانواده اش افتخار كند؟!!

اينها همه سبب سرخوردگي ست!!! به نحوي كه همين كودك هم درآينده تنها دلخوشي و استعدادش مي شود زايش!!!

اشرف مخلوقات بمانيد بدرود🌹

طبیعیه.... منم هر وقت ازین حسا تو دلم میاد برای اون آدم دعای خیر میکنم و انرژی مثبت میفرستم و آرزو میکنم هر اتفاقی براش میفته آخرش خیر و عافیت باشه..... سریع دلم آروم میشه و انرژی مثبتش حالم رو خوب میکنه. ....

سلام عزیزان دل ، نه من الان سه سال هست عروسی مردم ، جاری هم پانزده روز پیش مزدوج شد ، من بچه ندارم&n ...

سه سال که زیادنیست انشالله به زودی شماهم باردارمیشی ولی درعجبم ازجاریتون 15روزه ازدواج کرده اونوقت بارداره؟؟چه اشتباه بزرگی ،من بعد5سال باردارشدم الان میگم چه اشتباهی کردم خیلی زودبود

2790
2778
2791
2779
2792