2777
2789
چه مشکلی 

یا معدت هیلوباکتری داره یا ورم ،برو دکتر معده و روده رو چک کن ،الکی که آدم نفخ نمی کنه حبوبات،سس،ترشی ،نوشابه،ادویه زیاد ،شیر ،سبزی خوردن هم نخور ،استرس هم نداشته باش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه مدت مرتب شیر میخوردم برای اینکه کلسیم بدنم تامین شه.و همیشه نفخ شدید میکردم بالاخره رفتم دکتر و برام آزمایش هلیکوباکتری اگه درست گفته باشم نوشت و انجام دادم.آخرشم نفهمیدم چیشد جوابش اما بعد ها متوحه شدم که نفخم بخاطر لاکتوز شیره بعضیا بدنش تحمل لاکتوز شیر و بقیه لبنیات رو ندارن واینطوری میشه.وقتی شیر بدون لاکتوز میخوردم اونطوری نمیشد.الانم به شیر حساسم یکم و پنیر کچی  وخامه ای اصلا نمیخورم.چون سریع نفخ میکنم.

گفتم شاید شمام به لاکتوز حساسی دقت کن ببین از شیر و لبنیات نیست؟.یمدتم چیزای نفاخ نخور

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من یه مدت مرتب شیر میخوردم برای اینکه کلسیم بدنم تامین شه.و همیشه نفخ شدید میکردم بالاخره رفتم دکتر ...

شیر نمیخورم شاید 6 ماه یبار ولی پنیر هرروز میخورم شاید از اینم که میگی باشه

پنیر نفاخ نیست، استرس هم برات بده ولی چیزهای که گفتم نخور و برو دکتر ,من خودم قبلاً همین مشکل رو داشتم ورم معده و هیلوباکتری داشتم که خوب سدم

شاید،پنیر چی میخوری؟لبنیات من الانم هرچی میخورم بعضیاشون اونطوری میشم،مثلا پنیر خامه ای پنیر کچی،بعضی ماستا،با شیرای معمولی.اینی که من گفتم اینم یه بعدشه حالا  ببین چی داره ایجاد نفخ میکنه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
پنیر نفاخ نیست، استرس هم برات بده ولی چیزهای که گفتم نخور و برو دکتر ,من خودم قبلاً همین مشکل رو داش ...

پنیر درسته نفاخ نیست،ولی شاید از شیری تهیه شده که لاکتوز داره و بعضیا به لاکتوز حساسن من پنیر تبریزی و لیقوان میخورم اینطوری نمیشم ولی پنیر خامه ای و کچی میشم اینکه باید بره دکتر کار درستیه بعدشم خوب میشه انشاءالله