2777
2789
عنوان

موفقیت های من

2637 بازدید | 108 پست

بیست و چهار سالمه و اگه الان یکی بهم بگه «تو همون دختری هستی که حسرتش یه کافهرفتن ساده با دوستاش بود، نه بیشتر.» خودمم باور نمیکنم. دیپلم بیشتر ندارم، دانشگاه نرفتم، ولی یه چیزی داشتم که هیچ مدرکی نمیتونه بده: یه لجبازی عجیب نسبت به کدنویسی. 19 سالم بود، یه لپتاپ قرضی از پسرخالهم گرفتم، شب تا صبح ویدیوی آموزشی میدیدم و صبح میرفتم کمک مامانم سبزی پاک کنم.خونه فامیلای پولدارمون که میرفتم برای عیددیدنی، من محو خونهشون میشدم؛ اون آشپزخونهی بزرگ، اون بالکن رو به پارک و... با خودم میگفتم «خدایا، من اگه یه روز یه سوییت کوچیک اجاره کنم، باز هم خوبه.» الان که نگاه میکنم، همون فامیل با همون یه واحد آپارتمانش مونده، جلوی من که سومین خونهم رو خریدم. نه منت، نه ارث، نه شانس. فقط دست خدا بود و ۴ سال بیداری و گریه و «میتونم» گفتن و دوباره بلند شدن. هر خط کدی که نوشتم، یه آجر بود برای خونهای که یهروزه فقط توی خواب میدیدمش. خدا بزرگه، واقعاً بزرگه. من درحال آماده شدن برای خرید چهارمیش طی ماه های دیگه هستم.

این زیر لطفا سوال نپرسید چرا و چطور

فقط انرژی مثبت بزارید و به هم کمک کنید

🦢✧ ̊.🎀🩰 ̊˖ برنامه نویس و چندتا چیز خوشحال کننده ی دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امشب حالم خوب نبود چقد تک تک کلماتت پر از انگیزه بود برای پیدا کردن خودم و استعداد هایی که دارم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

تاپیکت خیلی حس خوبی بهم داد

اما اینکه تهش گفتی نپرسید چرا و چطور به نظرم درست نبود

چون یا نباید تاپیک بزنی یا وقتی زدی شاید یکی مثل شما وارد این تاپیک بشه و سوال بشه براش چطور ؟ تا اونم خودشو بالا بکشه

کد نویسی دقیقا چیه که انقدر درآمد داشته برات🥲

نداره

مگه با درآمد دلاری داشته باشی که اونم تو این اوضاع نت محاله

یعنی اون خفناش نتونستن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

برادر منم شبانه روز زحمت کشید کلی شب بیداری کشید مثل شما کد میزنه و موفقه

ان شالله هر روز از دیروز موفق تر باشی عزیزم حس و حالتو میفهمم

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍