2777
2789
عنوان

بیاین از عادت های خوبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4257 بازدید | 156 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل رفتن به حمام به موهام آلوئه ورا میزنم هم تقویت میکنه هم جلوی ریزششو میگیره اها سشوارم نمیکنم موهامو میذارم خود به خود خشک شه
شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
بعد غذامم اب نمیخورم مثل مهدخت هوا خوب باشه سعی میکنم پیاده روی کنم یه مدته تنبل شدم
شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
بله تام تاثیر داره ژله ی وسطشو میزنم به موهام هم ریشه هم ساقه ی مو امتحان کن ضرر نمیکنی
من مزه چایی رو دوست دارم و بخاطر همین معمولا چایی رو بدون قند میخورم . اگه در حد انفجار باشوهرم مشکل داشته باشم پیش دیگران به روی خودم نمی یارم و نمیزام کسی بفهمه مشکلی هست . زیاد به کسی تعارف نمیکنم ، مهمون رو آزاد میزارم و اگه مهمونی شب خونم بخوابه بهش میگم خوردنی توی یخچال یا کجا هست و میتونه بخوره آخه بعضیا شبا گرسنه میشن . شعارم توی زندگی اینه آنچه رو برای خودت نمیپسندی برای دیگران هم نپسند