2777
2789
عنوان

بیاین از عادت های خوبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4257 بازدید | 156 پست
منم اهل تلاف نیستم سعی میکنم کینه جو هم نباشم کلا بی خیالی طی کنم با ادمایی که درک و شعورشون پایین دوری میکنم زیاد همکلام نمیشم
شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
خانونها سعی کنید ورزش رو جز کارهای روزانتون بدونید، فوق العاده مفیده ، حال روحس و جسمیتون رو بسیار خوب میکنه، بدن رو سفت میکنه ، از پیری زودرس جلوگیری میکنه و دشمن الزایمر هستش، فوق العاده حافظه رو تقویت میکنه،اولش ورزش کردن سخته ولی به مرور زمان عادت میکنید و نمیتونید ترکش کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقلم خوب کار میکنه تو زندگی انتخابای خوبی میکنم. کلا خودمم نمیدونم چطور تحلیل میکه مغزم اما کلا منجر به موفقیت میشه انتخابام با برنامه و جدی هستم. شوهر پرستم البته با رعایت حقوق مساوی نترس و شجاع هستم. خودمو از یه سختی بسیار کشیدم بالا و.به شدت قدر زندگیمو میدونم. هنرمندم. ببخشید انگار خیلی از خودم تعریف کردم اما چیزاییه در موردم میگن.
با غذام اصلا اب نمیخورم دوساله تا دوساعت بعد غذا اب نمیخورم نمک غذامو کم کردم با چایم یک دونه قند میخورم روزانه پیاده روی میکنم صبحا تا برسم دانشگاه با خدا حرف میزنم تشکز میکنم هرروز صبح و هرشب قبل خواب ایه الکرسی میخونم
الهی و ربی من لی غیرک
غذایی سس و نوشابه و پفک و چیپس تعطیله فقط کیک ها و بیسکوییت هایی که خودم درست میکنم عصرونه میخورم اونم صدقه سری دخترمه که الرژی داشت و باعث شو ما رو به مواد طبیعی کنیم خونه داریم خوبه با این که بچم کوچیکه اکثرا خونم تمیزه اشپزیمم خوبه هم کیک و دسر و هم غذا که به مامانم رفتم خیاطی هم می کنم با این که کلاس نرفتم کلا لباسای دخترمو خودم میدوزم و سعی میکنم ست باشه البته تو خونه حوصله ی ست کردن لباساشو ندارم اخلاقی غیبت تا اونجا که بتونم نمیکنم البته خیلی عجولم و کم حوصله دلسوزم هستم
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
منم حتما جامو به افراد مسن و بچه ها میدم اصلا دلم نمیاد پا نشم فست فود خیلی کم سالی 2بار شاید
شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
خودموبادیگران مقایسه نمی کنم سعی می کنم بااون چیزایی که دارم شادباشم،پول روشاخص احترام نمیدونم براآدمای متواضع ومهربون وکسایی که پززندگیشونونمیدن احترام زیادی قایلم
راستی ما هم فست فود اصلا نمی خوریم با این که خیلی دوست دارم تو خونه خودم پیتزا درست می کنم و فقط قارچ و فلفل دلمه و ذرت و گوشت چرخکرده میریزم اگه بخوایم غذا بیرون بخوریم حتما میریم رستوران و کباب و اینجور چیزها که صرر نداره میخوریم
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
منم مدتیه گوشتو از برنامه غذاییم حذف کردم جاش سویا و عدسی و..میخورم