2777
2789
عنوان

بیاین از عادت های خوبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4257 بازدید | 156 پست
نوشابه سوسیس وکالباس نمیخورم  قبلا شیرینی شکلات کاکائو زیاد میخوردم کمترش کردم زیاد کین ...

عالیه 

مخصوصا مورد آخر 👌👌👌👌

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

خوشم اومد آخر تاپیک شد بحث پوست ومو 😄

تاپیک خوبی ایجاد کردی سوفیا جان کاش همه بیان

جدیدترین عادت خوبم اینه که شروع کردم به کتاب خوندن و برنامه ریزی روزانه و خداروشکر تا الان موفق بودم

عادت غذایی خوبی هم که داریم اینه که سعی میکنیم از موادهای صنعتی خیلی کم استفاده کنیم مثلا رب گوجه و خیارشور و ترشیجات رو خودمون درست میکنیم خیلی هم سالمِ ☺

مدتی هستش مصرف مرغ و روغن رو کم کردیم و از گوشت گوسفندی و شتر بجای گوشت گوساله استفاده میکنیم. و همچنین از آب های جوشیده مینوشیم 

باز یادم بیاد میگم

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجا یاد گرفتم لباسای اضافی که نمیخوام بزارم تو کیسه تمیز و سرشو  گره بزنم بزار دم سطل ز ...

خیلی هم عالی

ولی نمیدونم چرا خوشم نمیاد از اینکه مثلا این کیسه ها رو کنار سطل زباله گذاشت ،حس خوبی برام تداعی نمیکنه ،نمیدونم چجوری منظورم رو بگم :(

کاش مکان هایی بود میشد لباس ها رو اونجا گذاشت 

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...
خیلی هم عالی ولی نمیدونم چرا خوشم نمیاد از اینکه مثلا این کیسه ها رو کنار سطل زباله گذاشت ،حس خوبی ...

متوجه ام چی میگی 

منم دوست ندارم اما کسیو نمی‌شناسیم مستقیم بدیم 

نزدیکمون جایی هم که نیست تحویل بدیم 

اجبارا اینکارو می کنیم خوشبختانه زودم برمیدارن 😁

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
خانونها سعی کنید ورزش رو جز کارهای روزانتون بدونید، فوق العاده مفیده ، حال روحس و جسمیتون رو بسیار خ ...

ببخشید داخل خونه چه جوری میشه هرروز ورزش کرد؟بعدش باید بریم حموم حتما؟