2777
2789
عنوان

بیاین از عادت های خوبتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4257 بازدید | 156 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من عادت های خوبم اینه که پفک و چیپس و سوسیس و کالباس و همبرگر و هات داگ و غذاهای فست فودی خیلی کم می خورم. شاید 2 بار در سال. - سعی می کنم در روز تحرکم زیاد باشه و معمولا پیاده روی میرم - عاشق میوه ام و خیلی می خورم و آب هم زیاد می خورم -آدم منطقی هستم و طرف حق هستم -سعی می کنم کسی رو ناراحت نکنم و اگه پیش بیاد ازش معذرت خواهی می کنم. -کینه ای نیستم. خشمم رو فرو می برم.از فحاشی خیلی بدم میاد. به کوچیک و بزرگ سلام می کنم. با ادب هستم. حجاب خیلی برام اهمیت داره. اهل آهنگ زیاد نیستم و چند وقتی هست خودمو دارم عادت میدم که خیلی کم گوش بدم. خیلی به خدا فکر می کنم و فکر کنم بهترین ویژگی منه سعی می کنم بخششم زیاد باشه. جدیدا سعی می کنم از گناهان دوری کنم و خیلی هم تو کارهام به خدا توکل می کنم. خیلی هم در مورد آفرینش و دور و اطرافم فکر می کنم. سعی می کنم از عهده واجبات خوب بر بیام و از گناهان دوری کنم و همین طور که به فکر خودم هستم خودم هم به دیگران پیشنهاد میدم یعنی امر به معروف و نهی از منکر. دنبال اطلاعات پزشکی هستم. آها برنج و سیب زمینی سعی می کنم کم بخورم چون چاقی شکمی میارن
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1134607
ولی بهترین ویژگیم رو یاد کردن خدا و مرگ و روز قیامت و آفرینش می دونم و خیلی هم تو زندگیم بهم کمک کرده. یعنی خواب صادقه یا حس ششم قوی شد یا زرنگی خاصی نسبت به اطرافیانم پیدا کردم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1134607

تاپیک جالبیه
خوشم اومد
خیلی دیر پیداش کردم
ولی فرق نداره مینویسم
من معمولا خیلی واقع بین هستم. یعنی در لحظه که ممکنه از کسی ناراحت بشم یا کارش رو نپسندم به خودم میگم شاید دید اون با من متفاوته ، شاید اون چیزی تو زندگیش تجربه کرده که من ازش بیخبرم یا مثلا شاید الان خیلی عجله داره یا گرفتاری داره... اینا رو همیشه پیش خودم میگم. نتیجش میشه کینه ای نبودن . البته بعضی وقتا همه میگن باشه بابا خوبه تویی  
ساده زیستی رو دوست دارم، اهل آرایش کردن زیاد نیستم. بارها بدون ریمل زدن رفتم عروووسی در این حد  البته شیک بودن و ست بودن و مرتب بودن و تمیز بودن معتقدم
بُعد طنزم قویه. اهل شوخی هستم و معمولا جنبه شوخی دوستانم رو دارم.
و یه عادتی که بهش رسیدم و خیلی ازش لذت میبرم اینه که بدون توجه به حرف مردم و اطرافیان زندگی میکنم و کاری رو میکنم که خودم دوست دارم.  

تاپیک جالبیه خوشم اومد خیلی دیر پیداش کردم ولی فرق نداره مینویسم من معمولا خیلی واقع بین هستم. یعنی ...

عالی بود عزیزم 

مخصوص بخش آخر بدون توجه به حرف مردم کاری رو انجام بدیم که باهاش خوشحالیم👍

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

من برنج خیلی کم میخورم در حد 4 -5 قاشق فرقی هم نداره خونه ی خودم باشه یا رستوران یا مهمونی . قبلا" خیلی شکلات میخوردم الان خیلی کم میخورم . سعی میکنم به خاطر خوشحالی و رضایت خدا هوای دیگران رو داشته باشم . از عید امسال تصمیم گرفتم هر ماه مبلغ هر چند کم به حساب محک بریزم

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 

تو زندگی  مردم  سرک  نمیکیشم     نوشابه  و سس  و کالباس  و سوسیس  را  از، برنامه  غذایی  حذف  کردم     به  حیوانات  صدمه  نمی زنم    به  گربه  ها    و گنجشک  های  حیاط،،  غذا  میدم    فعلا  اینا  یادم  بود  اگر بعدا  چیزی  یادم  افتاد  میام  میگم 😁 

من برنج خیلی کم میخورم در حد 4 -5 قاشق فرقی هم نداره خونه ی خودم باشه یا رستوران یا مهمونی . قبلا" خ ...

خیلی خوبه 

امیدوارم خدا برکت بده به مالت 😍

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
تو زندگی  مردم  سرک  نمیکیشم     نوشابه  و سس  و کالباس  ...

مرسی  عالیه

همین فرمون پیش برو 💃👌

منم اینجا یاد گرفتم لباسای اضافی که نمیخوام

بزارم تو کیسه تمیز و سرشو  گره بزنم

بزار دم سطل زباله 

هر کی میخواد و نیازمنده  میاد میبره 🌷

نوشابه سوسیس وکالباس نمیخورم 

قبلا شیرینی شکلات کاکائو زیاد میخوردم کمترش کردم

زیاد کینه ای نیستم زود فراموش میکنم

سرم تو کار خودمه اهل دورویی دوبهم  زنی نیستم

میشه برا سلامتی خودمو  نی نیم صلوات بفرستین