2777
2789
عنوان

شوشوم تنهایی میره مهمونی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو شوشو تنا نلو. وگلنه من قهل میتونم. اوجولاتم بگیلی آشتی نمیتنم.   

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

مرسی تصمیماتتو با ما در میان میذاری😐😁😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
راستی اخر نفهمیدم  زن و شوهرید یا نامزد؟😐

نشونیم عزیزم چند وقت دیگه مراسم میگیرم.بخاطر گرانی های اخیر دهنمان سرویس شده و مراسم به تاخیر افتاد😂

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
مرسی تصمیماتتو با ما در میان میذاری😐😁😂

من از طرف استارتر ازت تشکر میکنم.

درگیر تشکر از بقیه س.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
2790
2778
2791
2779
2792