2777
2789
عنوان

شوشوم تنهایی میره مهمونی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 51 پست
گفتم خدایا این میگه نامزدم پس تیکر بارداری چیه وسط 

تو نامزدی نی نی آوردم لابد😆😆خودم کوشولوام بابا ۲۲ سالم شده تازه چه بچه ای

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از طرف استارتر ازت تشکر میکنم. درگیر تشکر از بقیه س.

خواهش میکنم

از شما هم تشکر میکنم😐

من همش ذهنم درگیر بود که این کاربر اخر چه تصمیمی خواهد گرفت😑😂

خداروشکر درگیریم حل شد 

برم بخوابم😅😅😅😒😒

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خواهش میکنم از شما هم تشکر میکنم😐 من همش ذهنم درگیر بود که این کاربر اخر چه تصمیمی خواهد گرفت😑😂 ...

میدونستم زودتر در جریان میذاشتمت دختر😂😂😂

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
خواهش میکنم از شما هم تشکر میکنم😐 من همش ذهنم درگیر بود که این کاربر اخر چه تصمیمی خواهد گرفت😑😂 ...

تازه شب اگه قهر کردم بازم تورو در جریان میزارم😂😂

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
تازه شب اگه قهر کردم بازم تورو در جریان میزارم😂😂

یه خبر به منم بده.  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
از جمله تاپیکهای ... بعدا گفتن بی ... ترین تاپیکی که توی نی نی سایت دیدین چی بوده،قطعا این تاپیک از ...

لطف داری عزیزم😂😂شرمندم کردی بااین حجم از رک بودن

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤

جای قهر نداره 

شما نبودی تولد شخص مهمه هم هست ظاهرن اونم تنها رفته 

خودتو واسه این موارد ضعیف نشون نده

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
عزیزم چون حامله ای اینجوری حساس شدی ها 

خوشم میاد پایین تیکرشو نمیخونید 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی