شما رفتين تازگي فروشگاه؟ برين واقعا با چشم خودتون ميبينين ك تمام قفسه ها خاليه شما هم شايد افكارتون ...
عزیز من
میدونین دلیل کمبود پوشک چیه؟بازم برمیگرده به مردم. چون تولیدکننده ها ماده اولیه رو با ارز 4200 وارد کردن. الان که میخوان ترخیص کنن از گمرک باید از تفاوتش تا8.5 رو به دولت بپزدازن برای همین ترخیص نمیکنن. ترجیح میدن دپو هاشون رو که با ارز 4200 تولید کردن با قیمت روز بفروشن و مردم هم براشون صف بکشن. هرچی میکشیم از مردمه. از فرهنگ نداشت
من دیشب ۳۸ تایی مارک مای بی بی گرفتم ۳۴تومن مولفیکس سایز ۴ داشت ۵۳تومن
چقد خوب! الان کلی فروشی ها مولفیکس کم تر از 65تومن نمیدن!
ولی باید نخری تا ارزون بشه... شورت دکمه ای با پوشک ساده هم کار راه میندازه
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
کاش همه متوجه بشن با خریدن و خریدن فقط باعث گرونتر شدن میشه تولید کننده هم که میبینه اینجور هی گرونتر میکنه فروشنده هم احتکار میکنه و جمع میکنه که کم بشه و گرونتر که بعد بریزه تو بازار سود کلان کنه
اگر هر کدوم از ما یک درصد هم فکر بقیه باشه اقتصاد اینحوری فلج نمیشه و مردم جون به لب نمیشن
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺