2777
2789
عنوان

پوشك بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 61 پست

بزار نیمه بارداریتو سلامت رد کن بعد فکر پوشک باش😑من تا سه ماه تموم به کسی نگفتم باردارم،گفتم نکنه سقط شه،بعد تو ۶ هفتته فکر انبار کردن پوشکی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی نسل این افکار مسخره منقرض میشه خدایا😑

شما رفتين تازگي فروشگاه؟ برين واقعا با چشم خودتون ميبينين ك تمام قفسه ها خاليه

شما هم شايد افكارتون مسخره نباشه اما طرز بيانتون كاملا بي ادبانه ست

شما رفتين تازگي فروشگاه؟ برين واقعا با چشم خودتون ميبينين ك تمام قفسه ها خاليه شما هم شايد افكارتون ...

عزیز من

میدونین دلیل کمبود پوشک چیه؟بازم برمیگرده به مردم. چون تولیدکننده ها ماده اولیه رو با ارز 4200 وارد کردن. الان که میخوان ترخیص کنن از گمرک باید از تفاوتش تا8.5 رو به دولت بپزدازن برای همین ترخیص نمیکنن. ترجیح میدن دپو هاشون رو که با ارز 4200 تولید کردن با قیمت روز بفروشن و مردم هم براشون صف بکشن. هرچی میکشیم از مردمه. از فرهنگ نداشت

تازه فهمیدی بارداری توی فکرِ پوشکی؟؟؟ بابا حامله ای دلت پاکه بیشین دعا کن تا 9 ماه دیگه وضعیت مملکت ...

اينقد همه چيز گرون شده كه ادم از فرداي خودش خبر نداره 

ايشالا كه درست بشه همه چيز

من دیشب ۳۸ تایی مارک مای بی بی گرفتم ۳۴تومن  مولفیکس سایز ۴ داشت ۵۳تومن

چقد خوب!  الان کلی فروشی ها مولفیکس کم تر از 65تومن نمیدن! 

ولی باید نخری تا ارزون بشه...  شورت دکمه ای با پوشک ساده هم کار راه میندازه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
والا منم نگرفتم  الان بخریم دخیره کنیم ک چی برای اونایی ک بچه هاشون الان نیاز دارن کم باشه؟! ...

افرين دقيقا 

از ي طرف ما بخريم يهو كم بشه اونايي ك بچه دارن اذيت ميشن

شورت چسبی چیه؟

یه شورت های پارچه ای، وسطش سلفون کار شده که نم نده... دقیقا قشکل پوشک با چسب یا دکمه بسته میشه! 

توش هرچی بخوای میتونی بذاری.... پارچه، پوشک ساده، نواربهداشتی 😐

کش هم داره دورش اصلا نم نمیزنه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

کاش همه متوجه بشن با خریدن و خریدن فقط باعث گرونتر شدن  میشه تولید کننده هم که میبینه اینجور هی گرونتر میکنه فروشنده هم احتکار میکنه و جمع میکنه که کم بشه و گرونتر که بعد بریزه تو بازار سود کلان کنه

اگر هر کدوم از ما یک درصد هم فکر بقیه باشه اقتصاد اینحوری فلج نمیشه و مردم جون به لب نمیشن

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
چه خبرته عزیزم از الان پوشک بخری؟ بخدا اونا که بچه دارن الان گناه دارن اونایی که احتیاج ضروری ندارن ...

منم فقط فيلم هاش رو ديدم كه سر نوار بهداشتي و پوشك دعوا ميكردن 

از ي طرف هم ميگم بخوام پوشك بگيرم از كجا معلوم ك بهش حساسيت نداشته باشه يا چيز ديگه

اينجوري هم حيف ميشه تمام 

فك كنم چند ماه ديگه دو سه تا بسته فقط واسه سيسموني بگيرم فعلا كافي باشه

بزار نیمه بارداریتو سلامت رد کن بعد فکر پوشک باش😑من تا سه ماه تموم به کسی نگفتم باردارم،گفتم نکنه س ...

منم ب كسي نگفتم عزيزم ايشالا هر وقت شكمم اومد جلو همه متوجه ميشن

بله واقعا نگران آينده م و با اين اوضاع فك ميكنم همه بايد نگران باشن واقعا