2777
2789
عنوان

پوشك بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت ميشه استرس دارم از الان؟😂 ميگم نكنه گيرم نياد يا خيلي گرون تر بشه

ته تهش گیرت نمیاد برو ی بسته محافظ بگیر با بهترین کهنه هم خیلی خیلی ارزون در میاد هم خیلی سخت نیست

یا پوشک معمولی میگیری الان ۸ تومنه 

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
کجا؟؟

38 تایی ساز 4 ، قیمت گرفتم 55تومن بود😐

نمیدونم کجا 22دیدن ایشون

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

تازه فهمیدی بارداری توی فکرِ پوشکی؟؟؟

بابا حامله ای دلت پاکه بیشین دعا کن تا 9 ماه دیگه وضعیت مملکت درست شده باشه😕

من که بچه دارم پوشک هم انبار نمیکنم هفته ای یه بستهء 40 تایی مصرف میکنم و هر ماه میرم فروشگاه 4 تا بسته میخرم برای مصرف یک ماهم

.Pain🔥you made me a believer

والا منم نگرفتم 

الان بخریم دخیره کنیم ک چی برای اونایی ک بچه هاشون الان نیاز دارن کم باشه؟!

من میمونم ب موقعش الان ذخیره کردن ظلم ب اوناییه ک بچه کوچیک دارن و پوشک لازمن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

سلام عزيزم به سلامتى، مبارك باشه

به نظرم صبر كن هنوز خيلى زوده 

بزار ١٢ هفته رو رد كنى بعد بگير، در كل اوضاع مملكت هم معلوم نيست، ولى ما مثبت فكر ميكنيم ايشالا كه قدم نى نى هامون خوب باشه گرونى ها تموم بشه

خواهرم هميشه پريما استفاده ميكرد كه الان نيست، و ميگه بازم مولفيكس بد نيست، اما به نظرم صبر كن شايد يه فرجى شد

کجا؟؟

تو دو تا تاپیک خوندم چه راهکارهایی داده بودن

اسم تاپیکا یادم نیست نظرم نذاشتم ک برم تو پست هام ببینم

واقعا ایرانی ها خلاق و باهوشن😊

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

اصلا فکر کردی با خودت که مثلا چند بسته میتونی بخری؟

یعنی همه خرج  بچه پوشکشه که تو ۶ هفتگی نگرانت کرده؟

بی خیال این کارارو با خودمون نکنیم.

اگه دنبال یه چیز عالی هستی من پمپرز میبندم براش واقعا راضیم.اگه قیمتش مهمه من مرسی رو هم امتحان کردم بد نیس.کانفی هم همین طور.

ولی نخر.یه سیب رو بندازی بالا هزارتا چرخ میخوره.انبار کردن فقط کار ادمای بی سواده و البته سودجو.

برم ـبگیرم گرون تر نشه😒

واقعا نمیفهمم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
38 تایی ساز 4 ، قیمت گرفتم 55تومن بود😐 نمیدونم کجا 22دیدن ایشون

من دیشب ۳۸ تایی مارک مای بی بی گرفتم ۳۴تومن 

مولفیکس سایز ۴ داشت ۵۳تومن

به دل سپردم به کسی نسپارددل،تورابدیدم نه صبرماندونه هوشم