2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 79 پست
چون دزده دزدی ک شاخو دم نداره  ...زنجیر کادو سر عقدی ک ب شوهرم دادمو برداشته برا خودش الان 6/7م ...

عزیزم چقدر داری خودتو درگیر میکنی. ولش کن مریض میشی. یسره داری درموردش تاپیک میزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذه واقعا اما هاره لامصب...اشغاله ....کاش میمرد 

برامنو ببیتی ازهار گذشته خود زنی میکنه ولی من حرفامو میکم والا.قرص فشارمیخوره هی میکه وای حالم بد شد

‌دومیلیون ازشوهرم گرفته بودن گفتن ب زنت نگو من فهمیدم ب روش اوردم داشت خودشومیکشت ولی برام مهم نیس مهم روح وروانمه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
شوهرت خودش بهش داده فکر نمیکرده تو بدت بیاد،الان جرات نداره اعتراف کنه بگه خودم بهش دادم،باور کن

ن خودشم زوزشو زد میگن ما فروختیم ...انگار ما خریم. .منم پست گذاشتم اینستا عکس ی خر بعد نوشته بعضیا ی جور ادمو خر فرض میکنن که خر خودشم بفهمه شاکی میشه

ذکر مصیبت نخون برای همچین آدمی باید به روش بیاری قشنگ بگو مامان زنجیر من بدید مامانم گرفته برای دادمادش ناراحت میشه بگو همون استیل بدید به من خیلی شبیه مال خودمه 

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
شوهرت بگو بگیره ازش بگو ما رسم داریم میدن خانماشون زنجیر و میندازن مثال بگو می‌خوام برم فلان مهمونی ...

سرویس فک کردی اینا ک مال خودمو برداشتن برام سرویسم خریدن ؟؟؟؟؟؟چه ساده ای تو دیگه

عزیزم اصلابه روش نیارپسش میده آگه خواستین برین دستبندشوبگیرین به شوهرت بگوزنجیروبیارست همونوبگیریم م ...

دارم میگم رگ بش گفتم میگه فروختیم فک کردی پس میده؟؟؟؟

سرویس فک کردی اینا ک مال خودمو برداشتن برام سرویسم خریدن ؟؟؟؟؟؟چه ساده ای تو دیگه

بگو زنجیرمامانت کپی زنحیری ک مل خریدیمه.تزمامانت بگیردبیار میخوایم دستبندشو بگیریم

مدیونی اگه نری استیل اون زنجیرو نخریو ب مادرشوهرت ندی

اخه چجوری وختی عین کنه چسبیده ب زنجیر ماشالا دیوار حاشاشم ک سر ب فلک داره 

پست اخرموبخون.والا ما هرچی میگیم میگی نمیشه چی بگیم اخه

وا اونا سرویس برا تو نخریدن شما بیکار بودید زنجیر خریدی تو این اوضاع

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
بگو زنجیرمامانت کپی زنحیری ک مل خریدیمه.تزمامانت بگیردبیار میخوایم دستبندشو بگیریم مدیونی اگه نری ا ...

شوهرم بش گفته اینا ک نمیدونن استیلخ زشته برام بگم فروختم بده عرئسی گردنم باشه میارم پست میدم گفتم فلان بدلیجاتی پره برو بخر...روتم نمیشه بگی فروختم خودم میگم بشون ....نگا چ حرومزاده ایه