2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 79 پست
شوهرم بش گفته اینا ک نمیدونن استیلخ زشته برام بگم فروختم بده عرئسی گردنم باشه میارم پست میدم گفتم فل ...

دیگه باید رودر رو بشی باهاش ب هرقیمتی بگه فروختیم بگو زنجیرو بده نشون طلافروشی بدم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم میگم رگ بش گفتم میگه فروختیم فک کردی پس میده؟؟؟؟

خودتوبزن به کولی بازی به شوهرت بگومادرت حق فروختن اونونداشته بایدگردنبندوپس بدین یه دعوای حسابی بگیرایشالله پس بده

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
شوهرم بش گفته اینا ک نمیدونن استیلخ زشته برام بگم فروختم بده عرئسی گردنم باشه میارم پست میدم گفتم فل ...

بزرگترین ندارید تو فامیل شوهرت خیلی محترمانه شوهرت بره بگه خانومم زنجیری که خریدن و باید بزندازنه گردنش مامانم تنیده حق خودشونه بابا

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
خودتوبزن به کولی بازی به شوهرت بگومادرت حق فروختن اونونداشته بایدگردنبندوپس بدین یه دعوای حسابی بگیر ...

الان قهرم باشون نمیرم.   ب نطرت ب. باباش اس بدم دری وری بگم ؟

الان قهرم باشون نمیرم.   ب نطرت ب. باباش اس بدم دری وری بگم ؟

وا دری وری چیه زشته دور شخصیت یه خانمه پیام بده بگو زنجیر که مامانم خریده را می‌خوام چرا کردن مامان باید باشه بهم بدید

مامانه من خیلی تحملاتیه اونام کن گشاد و بی عارو حرومی

شوهرتو بزار تو تنگنا .بگو باید عین زنجیری رو ک دادیم و بخری.بگو ن طلایی خریدید ن سرویسی بگو برو عین زنجیرمو بخر.توخانواده شما جای خانواده عروس و داماد عوض شده

ن بابا. دیگه چرا دری وری.پاتو بکن توی کفش بگو چرافروختید انقدربرید بگردید کپی زنجیرمو بخرید من عاشق زنجیرم بودم

البته همش تقصیر شوهرته این مشکل باید به دست شوهرت حل بشه هم خودشون تو فامیلشون رسم و رسوم شوم چیه ما مثلا همون موقع که رفتیم خرید شوهرم گفت من که نمیتونم بندازم برا خودت میشه هرچی دوست داری بردار 

آگه ازحرف درآوردن بعدش نمیترسی چون احتمال داره مادرشوهرت بگه من بودمیخواستم پسش بدم بعدم احتمال داره پیش فامیل خرابت کنه اولش یه پیامک بده به پدرشوهرت بگومن آون زنجیروبه زحمت خریدم برامادرشوهرم قابل مامانونداره ولی انتظارداشتم حداقل یه دفعه گردن شوهرم ببینم مامان کلی حق به گردن ماداره همین که پسری بااین شخصیت تربیت کرده یه دنیاازش ممنونم ارزش مامان بیشترازیه زنجیره ولی من میخام ست دستبندشوهم بخرم مامان زنجیرونمیده بعداگه دیدی جواب ندادخودتوبزن به آون راه هرچی خواستی بگو

لطفابراشفای مادرم دعاکنید

وای نه،کاررو به بیحرمتی نکشون،فقط به شوهرت فشار بیار بگو باید عینشو بخری تا دفعه بعد هدیه زنتو ندی به ننت

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
البته همش تقصیر شوهرته این مشکل باید به دست شوهرت حل بشه هم خودشون تو فامیلشون رسم و رسوم شوم چیه ما ...

آره منم میگم کاملا تقصیر شوهرشه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792