2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 79 پست

چقد شما ساده هستید چطور نمیتونید حقتونو یگیرید؟! بگو مامانم اینو بخاطر من خریده بوده اصلا به چه حقی اون گردنش میکنه؟!!!!! چرا مامانت چیزی بهشون نمیگه ؟! عجب مادرشوهر اعجوبه ای داری شما؟!! البته درجات مختلف بدجنسی مادر شوهرا رو دیده بودم اما اینجوری نوبره والا. اگه  موفقدشدی بهمون خبر بده

چقد شما ساده هستید چطور نمیتونید حقتونو یگیرید؟! بگو مامانم اینو بخاطر من خریده بوده اصلا به چه حقی ...

مثلا میخام حرمت نگه دارم. ..اگه ب گربه هم ک صفتش بی چشم و روییه انقد احترام میداشتم ادم میشد اما اینا روز ب روز حیوون صفت ترن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آگه ازحرف درآوردن بعدش نمیترسی چون احتمال داره مادرشوهرت بگه من بودمیخواستم پسش بدم بعدم احتمال داره ...

خداروشکر همه میشناسنشون ب هرکیم بگه میدونن پشتش ی ماجراست از طرف خودشون

اصلا قصد تحریک کردنتو ندارم اما از اول خودتو مظلوم نشون دادی اونم روش زیاد شده به نظرم به پدرشوهرت بگو بیزحمت یه زنجیر مثل اونی که مادرجون میگه فروختیم برامون بخرید خودمون لازم داریم به یه بهونه ای مثلا چه میدونم پیش قسط ماشینی چیزی.یه چاله ای بکن که با پول اون پر بشه اگه بهونه ای آوردن بگو مامانم اونو به عنوان یه سرمایه برامون خریده بود شما اجازه نداشتین بفروشید اونوقت مجبور میشه درش بیاره از گردن مبارکش اگرم نهایتا دیدی فایده نداشت بسپار به خدا ودیگه کلا بیخیالش بشو مطمئن باش خیری ازش نمیبینن.فکر کن اصلا نداشتیش.میدونم خییلی سخته ولی بیخودی خودتو روان واعصابتو خرج چیزی نکن که سودی برات نداره