2777
2789
عنوان

مادرشوهر

760 بازدید | 54 پست

هیچ وقت ب وضوح رفتار بدشو ب نمایش نمیزاره  با رفتاراش با حرکتاش با تیکه هاش با حرفاش. به ادم یه چیزایی رو حالی میکنه.  بعدم ک گلایه میکنی ب راحتی میزنه زیرش  ازش خسته شدم ازش متنفر شدم ولی فقط ب خاطر اینکه شاید خودمم ی روز مادرشوهر باشم  بهش بد نمیکنم ولی روز ب روز بدتر میشه ... خیلی با سیاسته جلو پسرش کاملا عوض میشه ...چ کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ گفتی

لامصبا خیلی دو روأن

یه چی میگن بعد زودی میزنن زیرش

یا پیش تو یچی میگن پیش یکی دیگه یچی دیگه

اوووووووووووووفففففف

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
احترامشو حفظ کن.کلا زیاد برات مهم نباشه.کم رفت و آمد کن با شوهرت خوش باش.زندگی خیلی کوتاهه ارزش اینو ...

دقیقا همین کارو میکنم ولی مشکل اینجاس تو یه ساختمون هستیم و اکثر زود ب زود همو میبینیم ....

وقتی جلو پسرش خوبه فقط با شوهرت برو، من ننمیفهمم چرا بدون شوهرتون خونشون میرین؟ یا وقتایی دعوتش کن ک ...

خانومی این بره کسایی ک دورن خوبه ولی نه برای منی ک طبقه بالام زندگی میکنه