2777
2789
خدا خفه ت نکنه . قلبم وایستاد. تا حالا کسی من رو تو عنوان صدا نزده بود. ترسیدم😁

قربونتتتت 

پس خوب شد من اوللل شدم بالاخره تو یک چیز

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
کانال احسان محمدی و دنبال کن

میدونم تو نی نیسایت از این متنا کمه همه دنبال کشتن قوووم شوهرن

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میگم هردو رو باید مطالبه کرد باهم منافات نداره

فعلا مردم تو امکانات اولیه زندگیشون موندن اول ضروریات تامیین کنن بعد برسن به شاخ و شونه کشیدن با ۴ تا موشک زپرتی

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
میدونم تو نی نیسایت از این متنا کمه همه دنبال کشتن قوووم شوهرن

متاسفانه اینجا به دفعات دیدم این مطالب که باید استقبال بشه نمیشه.ولی اگر جو منفی باشه و غر غر و تنش همچین 

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

کاملا موافقم.داشتن موشک از واجبات نظامیه یه کشوره.چقدر ادم باید احمق باشه که موشکو با پوشک مقایسه کنه!این حداقل چیزیه که میتونیم داشته باشیم برای بقا.مثل نان شب وجودش الزامیه اونم تو خاور میانه.

کاش مسائل رو باهم قاطی نمیکردیم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
فعلا مردم تو امکانات اولیه زندگیشون موندن اول ضروریات تامیین کنن بعد برسن به شاخ و شونه کشیدن با ۴ ت ...

موشک وچندین ساله داریم 

منم میگم کسی که میتونه موشک بسازه خیلی کارای دیگه رو هم میتونه انجام بده ولی دلیل نداره موشک نسازه اول اونا رو انجام بده 

بعدم موشک سالهاست داریم مشکلات اقتصادی اخیرا ایجاد شده

متاسفانه اینجا به دفعات دیدم این مطالب که باید استقبال بشه نمیشه.ولی اگر جو منفی باشه و غر غر و تنش ...

اره واقعاااا

موشک وچندین ساله داریم  منم میگم کسی که میتونه موشک بسازه خیلی کارای دیگه رو هم میتونه انجام ب ...

چهههههل سال واسه ساختن این چیزا بس نبود؟ اگه میتونست بسازه تا الان ساخته بود متاسفانه

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
کاملا موافقم.داشتن موشک از واجبات نظامیه یه کشوره.چقدر ادم باید احمق باشه که موشکو با پوشک مقایسه کن ...

کاش-مسائل-روباهم-قاطی# -نکنیم 

کاملا موافقم.داشتن موشک از واجبات نظامیه یه کشوره.چقدر ادم باید احمق باشه که موشکو با پوشک مقایسه کن ...

چند وقت بود ندیده بودمتا😚😚😚😚

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
موشک وچندین ساله داریم  منم میگم کسی که میتونه موشک بسازه خیلی کارای دیگه رو هم میتونه انجام ب ...

مشکلات اقتصادی اخیرا ایجاد نشده.البته یا سنت کمه یا نمی‌دونم چطور ندیدی.از زمانی که دیپلم گرفتم ذره ذره دیدم و یک‌دوره انفجار .و الان دوباره

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز