2777
2789
عنوان

دلم گرفته

381 بازدید | 45 پست

خونوادم بین منو خواهرم فرق میذارن خواهرم توخونشون میشینه ومن یه کوچه فرقمونه  وقتی میرم خونشون بچه من یه سالشه وحرکاتی روانجام میده وصدا ازخودش درمیاره نگاهش نمیکنن ومدام قربون صدقه ی بچه ی خواهرم میرن که کوچیکه وحرکتی انجام نمیده وفقط خوابیده وهمیشه پیششونه ولی من بچمو هفته ای یه روزمیبرم خونشون،وقت ناهارباشه تا دیرترین ساعتم باشه همه روگشنه نگه میدارن تا شوهرش بیاد ولی برای شوهرمن نه،بچش رونگه میدارن سرکارمیره باشگاه میره بازارمیره ولی من دوتابچه دارم اصلاً نفهمیدن چطوربزرگشون کردم ولی  برای بچه اون همه کاری میکنن یه باررفتیم لباس بخریم ۳دست لباس برای بچش خرید مادرم حساب کرد منم یه لباس هفت تومنی برابچم خریدم ولی بهم نگفت ازتوروهم حساب میکنم یه بارمادرم اومدخونمون پسرم گریه کرد که مامانی میخوام بیام خونتون چندباربهش گفت محل نمیداد آخرسربهم گفت بهت برنخوره من حریفش نمیشم که نمیبرمش،یه بارقراربودخونشون برم توماشین بودیم زنگ زد من رفتم مراسم ختم یه نفر خونه نیستم ازشانس دیدیم توخیابون جلومون هستن وباخواهرم وشوهرش میرن یه مکان تفریحی شهرمون خیلی ناراحت شدم چرادروغ گفت،ازوقتی زایمان کردم تاحالا که پسرم بزرگ شده اصلاً یه بارنیومد خونم کمکم کنه وماهی دوبارحالم بدمیشه ومیرم سرم وصل میکنم وازاونور بهم میگن خوبه مامانت نزدیکته کمکت میکنه،میخوام یکی یکی موهامو بکنم بعضی وقتا ازدست رفتاراشون قلبم دردمیگیره ومیشینم گریه میکنم وسربچه هام خالی میکنم خوب که فکرمیکنم میبینم دیگه ازته دل دوستشون ندارم  چون آرامش منو گرفتن حتی به شوهرم گفتم خونمون روبفروشیم بریم که ازشون دورباشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بود نبودنشون فرقی نداره برو یه جا دور که اذیت نشی 

راستی تلافیش سر بچههای طفل معصوم در نیار میدونم سخته اما سعی کن خوش حال باشی با بچهات

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
ناراحت نشیا ولی متنفرم ازین خانواده ها مگه چه فرقی میکنن بچه ها باهم؟

خودمم همین طورم عوضش ازاون طرف همش به شوهرم میگم خوشبحالتون که اینقدرمامانتون خوبه

به مامانت بگو ما داریم میریم، چون شما فرق بین من و خواهرم میزارید، تا بگه نه، بهش بگو چند تا مثال، بعد بهش بگو ما میریم و دیگه هم دخترت نیستم، تمام

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

وایی اجب مادری

خوب باهاشون قطع رابطه کن و شماهم نزدیکشون نباش

من واقعا برات ناراحت شدم خدا بهت صبر بده😭😭😭😭😭😭😭

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚