2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 45 پست
خودمم همین طورم عوضش ازاون طرف همش به شوهرم میگم خوشبحالتون که اینقدرمامانتون خوبه

فدات بشم عزیزم...❤❤❤ایشالله خودت یه مامان مهررررررربون برای بچه هات باشی

بیایین فقط یکم مهربون باشیم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مامانت بگو ما داریم میریم، چون شما فرق بین من و خواهرم میزارید، تا بگه نه، بهش بگو چند تا مثال، ب ...

بنظرم نگو دیگم دخترت نیستم.

بگو بادخترجون راحت باش من هفته یبارم دیگه نمیاممزاحم‌مادر ودختر بشم.من غریبم

خواهر عزیزم کاملا درکت میکنم یه جورایی شو اما نه به این شدت کشیدم ..کم سن که بودم از دست کارای مادرم خیلی غصه میخوردم برای همین روده م زخم شد از شدت گریه..اما حالا که سنم بالاتر رفته و ازدواج کردم و بچه دارم میدونم که غصه خوردن فقط زندگی خودمو خراب میکنه و مادرم هم هیچ وقت خودشو مقصر نمیدونه بچه م چه گناهی کرده الهی قربونش برم وجود همین بچه باعث شده به محبت خانواده م کمتر فکر کنم..چی بشه که خونه شون برم..خدا رو شکر برای شوهر و بچه م ..برای خونه خودم..میری چی کار کنی که اینطوری ناراحتت کنن..نرو خواهر..دور از جون دیوونه ای؟..خودت و با خونه و بچه و زندگیت سرگرم کن..از داشتنشون لذت ببر..فکر کن تو یه شهر دیگه ای..برای آرامشت دعا میکنم ولی خودتم برای خودت قدمی بردار

خواهر عزیزم کاملا درکت میکنم یه جورایی شو اما نه به این شدت کشیدم ..کم سن که بودم از دست کارای مادرم ...

به خداهفته ای یه بارم به زورمیرم همش بچه های مردمو توسربچه هام میزنه 

بنظرم نگو دیگم دخترت نیستم. بگو بادخترجون راحت باش من هفته یبارم دیگه نمیاممزاحم‌مادر ودختر بشم.من ...

آره اینم درسته 😘😘😘 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
خوب بهتره یه نگاهیم بخودت بکنی ببین شاید مشکل از خودته که ازت فرارین البته ببخشیدا ولی اینم در نظر ب ...

قبلاً خوب بودن ازوقتی خواهرم ازدواج کرد وتوخونشون نشستن اینطورمیکنه

به مامانت بگو ما داریم میریم، چون شما فرق بین من و خواهرم میزارید، تا بگه نه، بهش بگو چند تا مثال، ب ...

خودشون مگه نمیدونن رفتارشون چه جوریه.مسلما تکذیب میکنن ولی واقعیت چیزه دیگه ایه.فقط شانسه