2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 45 پست
خودشون مگه نمیدونن رفتارشون چه جوریه.مسلما تکذیب میکنن ولی واقعیت چیزه دیگه ایه.فقط شانسه

دیگه اول دلیلی گفته بشه بعد کات، بهونه ندارن و خودت رو تخیله کردی 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
ازاین به بعددیگه نمیرم تادلشون تنگ بشه

دوست خودم همین مشکل رو با خانواده ش داشت..دیگه طوری بود که رو زندگیش تاثیر گذاشته بود..افسرده شده بود..دیگه به خودکشی فکر میکرد تا این حد..بهش گفتم بابا نرو خونه شون..ارتباطتو کم کن..شدی بر علیه خودت؟..الان خیلی زندگیش خوبه..طوری که اونا التماسش میکنن که بیا خونه مون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره درسته

عزیزم یکی از علتای مهمش اینه 

آدما ناخواسته به کسانی که خوش زبون ترن تمایل بیشتری دارن

منم آدم توداریم و با خیلیا این مشکل دارم 

یا باید مدلت عوض کنی و یا رابطه ات با دیگران کم کنی و بپذیری که شرایط اینجوریه

البته من جزییات زندگیتون نمیدونم

ولی احتمالا یه علت مهمش همینه

‌تنهایی رو عشقه

عزیییییزدلم درکت میکنم خیلی سخته..ولی من عادت ندارم چیزیو تو دلم نگه دارم میگم تا طرف مقابلمم بفهمه و خودم خالی بشم!اصلا نرو خونشون هرچی ک اصرار کردن!!بزار اونا بیان خونه تو ببیننت

نذار شوهرت متوجه این رفتار خانوادت شه اصلا هم پیش شوهرت در این مورد درد ودل نکن چون نقطه ضعف میدی دس ...

شوهرم میدونه یعنی ازوقتی دوماد دومیو گرفتن رفتارشوندعوض شده

منم تقریبا مشکل شما رو.داشتم هیچی نمیگفتم یه سری که عصبانی شدم همش به مامانم گفت اون فکر نمیکرد رفتارش اشتباهه درستش کرد از اون به بعد شاید مامان شما هم اینجوری باشه.

بعد سر بچه هات هیچ وقت کوتاه نیا اگه میبینی درست باهاشون رفتار نمیشه نرو. من سر بچه هام با هیچکی شوخی ندارم.

یه سری تو جمع مامانم گفت بابا بزرگت گفته بچه های من بی تربیتن یه جا نمیشینن. حالا بچه دو ساله......

گفتم بچه دو ساله چیزی میفهمه انتظار دارین بزنم شون . بچه های من خیلی هم خوبن. خوشم نمیاد تو جمع این حرفا بزنی.

منم تقریبا مشکل شما رو.داشتم هیچی نمیگفتم یه سری که عصبانی شدم همش به مامانم گفت اون فکر نمیکرد رفتا ...

من بامامانم صمیمی نیستم یه جور رودروایسی باهاش دارم ازطرفیم میترسم دلش بشکنه