2777
2789
هيچي ديگه نتونستن اون تو نگهشون دارن فشارم زد بالا و مجبور به دراوردنِ بچه ها كردن خيلييييي كوچولو ...

الهی 

شکایت نکردی؟

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واگلی.... نه اینطورام نیست. من دکتر مجدزادس دکترخوب وباتجربه ایه

چرا بابا همینجوریه

مگر اینکه عین الان شور حسینی ورشون داره یه جا حضور پیداکنن 😂 باهاتون زندگی کردم در کل دوستون دارم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
عه چخوب نمیدونستم ...دکتر خانومشون کیا از همه بهترن؟ سخت نمیگرن برا زایمان طبیعی😅

بنظر من دكتر زنان كه زن باشن

كرباسى- مجدزاده- مهديه مجيبيان- سلطان پور  خيلى تعريفشون و شنيدم

سلام بنظر من مرتاض مجيبيان هم هزينش بيشتره هم جاش شلوغه و خوب ني

من خيلى تعريف مرتاض و شنيدم ولى طبق تحقيقاتى كه انجام دادم ميگن براى زايمان خوب نيست  همه ميگن براى زايمان مجيبيان خوبه خيلى رسيدگيشون زياده

منم هستم.من میرم مجیبیان. فرشته 990یزدی نیست

جدی؟؟ پس برای چی دکتر فریبا میر وکیلی رو بهم معرفی کرد گفت یزدی ام😞😞😞

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من دكتر ميروكيلى رو نميشناسم

بهم گف سزارین بدون پول انجام میده میبره تفت ولی😐😐

احتمالن داشته تبلیغ میکرده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من دكتر ميروكيلى رو نميشناسم

راستی دکترای یزد قبول میکنن ادم خودش سز بشه؟؟ چقد میشه هزیته اش خبر نداری؟

راستی دکترای یزد قبول میکنن ادم خودش سز بشه؟؟ چقد میشه هزیته اش خبر نداری؟

نه

من با اینکه تست لگنم میگفت نمیتونم طبیعی زایمان کنم ولی دکترا قبول نمیکردن ک همون اول سز شم.میگفتن باید دردات شروع شه اگ نتونسی اونوقت سز میشی

حتی تو بیمارستلن خصوصی

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
نه من با اینکه تست لگنم میگفت نمیتونم طبیعی زایمان کنم ولی دکترا قبول نمیکردن ک همون اول سز شم.میگف ...

وای یا خداااا 😲😲😲😲

2790
2778
2791
2779
2792