2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو میبد زندگی میکنم ....ولی یزد کدوم دکتر زنان خوبه؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من یزدی نیستم ولی دوسال تو یزد زندگی کردم

مرتاض بی نهایت شیک و مدرنه

ضمن اینکه مجیبیان تو شلوغیای شهره جاپارک سخت پیدامیشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

@فرشته990‍ 

ایشونم یزدیه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
سلام  اول بايد ببينيد مرد ميخواييد باشه يا زن؟!

مگه دکتر زنان  مرد هم داره😲😲😲

تجربشو داشتيد؟!

تجربه زایمان نه ولی شوهرمو اونجا بستری کردیم

یزدیها هم کلا اهل اکیپ شدن و نشون دادن خودشون نیستن تو نی نی سایت

ولی رزگل و مامان جون ۹۲ یزدی هستن که ماهن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
مگه دکتر زنان  مرد هم داره😲😲😲

دکتر ارجمند

تجربه زایمان نه ولی شوهرمو اونجا بستری کردیم یزدیها هم کلا اهل اکیپ شدن و نشون دادن خودشون نیستن تو ...

عزیزم😍😍

من اردبیلی ام 

ولی  یزد زندگی میکنم😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز