2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قصش خيلييييي طولانيه و نتيجشم يكم نافرجام😢 همين بگم كه يهو منو ول كرد بين چندتا بيمارستان و اصلا م ...

اخلاق بدی ک داره همینه ب سختی میشه پیداش کرد 

من خودم دو هفته نتونستم پیداش کنم اخرش رفتم پیش ی دکتر دیگ و خون ریزی گرفتم و اصلا ی وضعی بود

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴
اخلاق بدی ک داره همینه ب سختی میشه پیداش کرد  من خودم دو هفته نتونستم پیداش کنم اخرش رفتم پیش ...

بله،بهم گفت برو افشار بستريت كنن تحت نظر باشي ولي وقتي رفتم رام ندادن و دكترم كه اومده بود هيچ كار نكرد و سر تكون داد و اين شد مصيبتي از اين بيمارستان به اون بيمارستان و كمر درد من و پايين اومذنِ بچه ها تو هفته٢٧😢😢

بله،بهم گفت برو افشار بستريت كنن تحت نظر باشي ولي وقتي رفتم رام ندادن و دكترم كه اومده بود هيچ كار ن ...

بعد چیکار کردی😔

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴
بعد چیکار کردی😔

هيچي ديگه نتونستن اون تو نگهشون دارن

فشارم زد بالا و مجبور به دراوردنِ بچه ها كردن

خيلييييي كوچولووووو بودن و خيلييييي نارس

يكيشون فوت شد😢😢😢

و همه ي اينا رو زيرِ سر دكتر ميدونم

من یزدی نیستم عزیزم.

ولی بنظرم مرتاض هم خیلی تمیز تره.

هم برخوردای کارکنان و پرستارا و ماما ها و کلا همه بهتره.

دکتر عقیلی هم تومرتاضه که خیلی تعریفیه

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز