من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دچار احساسات ضد و نقیض هستین ، معقولانه بررسی کنین
ضمن اینکه حس تنفر حس بدیه سعی کنین به جاش بی تفاوتی رو انتخاب کنین
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون
نمیدونم.. من خودم یه هفته نشده رفت ضربشو زد دلو شکست با یکی دیه اوکی شد.. دلتنگشم یا کارایی که باهام کرد میافتم حالم بد میشه خیلی بد هنوزم همینطورم ولی اهنگ گوش میکنم بازم بهش فکر میکنم ولی تنفر ندارم و به فکر انتقام نیستم به خدا سپردم
منم همینطور همه چی فراموش کردم میخواستم حواسمو بدم ب کنکورم اما انگار ی دفع خراب شد
تا یادش میافتی سریع زنگ بزن به یکی که باهاش بخندی از درس بگی و واقعا میگم یاد کارایی که کرد بیافت دباره فاصله میگیری ازش.. اعتماد بنفس داشته باش بگو اون لیاقت فکر منم نداره