2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصش خيلييييي طولانيه و نتيجشم يكم نافرجام😢 همين بگم كه يهو منو ول كرد بين چندتا بيمارستان و اصلا م ...

اخلاق بدی ک داره همینه ب سختی میشه پیداش کرد 

من خودم دو هفته نتونستم پیداش کنم اخرش رفتم پیش ی دکتر دیگ و خون ریزی گرفتم و اصلا ی وضعی بود

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴
اخلاق بدی ک داره همینه ب سختی میشه پیداش کرد  من خودم دو هفته نتونستم پیداش کنم اخرش رفتم پیش ...

بله،بهم گفت برو افشار بستريت كنن تحت نظر باشي ولي وقتي رفتم رام ندادن و دكترم كه اومده بود هيچ كار نكرد و سر تكون داد و اين شد مصيبتي از اين بيمارستان به اون بيمارستان و كمر درد من و پايين اومذنِ بچه ها تو هفته٢٧😢😢

بله،بهم گفت برو افشار بستريت كنن تحت نظر باشي ولي وقتي رفتم رام ندادن و دكترم كه اومده بود هيچ كار ن ...

بعد چیکار کردی😔

🔴اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاهاش که عوض بشه حال و هواش🔴
بعد چیکار کردی😔

هيچي ديگه نتونستن اون تو نگهشون دارن

فشارم زد بالا و مجبور به دراوردنِ بچه ها كردن

خيلييييي كوچولووووو بودن و خيلييييي نارس

يكيشون فوت شد😢😢😢

و همه ي اينا رو زيرِ سر دكتر ميدونم

من یزدی نیستم عزیزم.

ولی بنظرم مرتاض هم خیلی تمیز تره.

هم برخوردای کارکنان و پرستارا و ماما ها و کلا همه بهتره.

دکتر عقیلی هم تومرتاضه که خیلی تعریفیه

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
2825
2823
2791
2779
2792