2777
2789
ببین یزد کاملا سفت و سخت قوانین رو اجرا میکنن. باید یه دکتری رو پیدا کنی ک از قانون تخطی کنه

😭😭😭نگووووووو 

با گریه و زاری ام نمیشه؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره مثلا اقاى دكتر افلاطونيان، حجت، ارجمند و ......

دکتر افلاطونیان بسیار نخبه هستند بیشتر برای نازایی میرن پیش ایشون ولی خب کارای جراحی دیگه زنان هم انجام میدن خیلی معروفن تلویزیون همین تازگی تو بدون تعارف نشون داد 

😭😭😭نگووووووو  با گریه و زاری ام نمیشه؟؟

نمیدونم

شاید راضی شن

ولی من تو بیمارستان خصوصیم رفتم قبول نکردن

پیش دکتر عقیلی برو شاید قبول کرد

فقط تو مرتاضه

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
نمیدونم شاید راضی شن ولی من تو بیمارستان خصوصیم رفتم قبول نکردن پیش دکتر عقیلی برو شاید قبول کرد ...

فعلا ک تو اقدامم برای اینده گفتم😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اووووه شاید تا اون روز قانون عوض شه دوباره

😂😂😂😂انشاااالله

نه من سراغ ندارم ولى هزينه سزاريان فكر ٧ مليونه بيمارستانا خصوصى

مرسی عزیزم

فاطمه جان ببین ادرس اون دکتره اینه میشناسی؟

منم دارم ميرم شروع كنم به اقدام تا چند روز ديگه

انشالله زودتر بگیرع😁

منم اخر هفته موعدمه  ...

چن سالتونه؟

2790
2778
2791
2779
2792