2777
2789
انشاالله شما هم با بى بى مثبت خبر خوب بدى بهمون من ٢٣ سالمه شما چى؟!

انشالله خیلی ممنون ۲۰ سالمه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من مرتاضو بخاطر تميزيش خيلي دوس دارم

من رو این صندلیای کنار بیمار کنار شوهرم که بستری بود خوابیده بودم و ساعت از ۹ گدشته بود جمعش نکرده بودم

شانسم دکتر مریض بغلی خود حاجب بود

تا رفت بیرون سه ثانیه نشد اومدن بهم گفتن جمع کن صندلیو 😎

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرتاض؟!

اره دیگه خود حاجب مرتاض

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
جدی؟؟ پس برای چی دکتر فریبا میر وکیلی رو بهم معرفی کرد گفت یزدی ام😞😞😞

والا اون مال رامهرمز خوزستانه برای کارشوهرش یزد میشینه به اجبار

تازه چندبار تاپیک زد وحسابی توهین کرد به یزدیها درجریان نیستی😃

والا اون مال رامهرمز خوزستانه برای کارشوهرش یزد میشینه به اجبار تازه چندبار تاپیک زد وحسابی توهین ک ...

اع ک پس اینطور ممنون ک گفتی عزیزم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
😐نمیدونم  بلا. یسریشون توپاساژکویتیها وبازار زرگرا مشغول خرید طلان😂😂

آخخخ آخ آخ .... جونم به پاساژ کویتی ها... دلم تنگه

اره دکتره خودمه امروزم نوبت دارم. قبلا مرتاض بود ولی العان مجیبیان گودرز وسیدالشهداست

من دختر خالم،مجد بود

بعد رفت گودرز طبيعي زايمان كرد

حدودا يك و دويست شد

ولي خيليييييييي راضي بود

ميگفت ماماش عالي بوده و خلوتم بوده فقط به من ميرسيده.حريره دهنش مكرده كه قوت بگيره و زور داشته باشه

خيلي راضي بود

2790
2778
2791
2779
2792