fgahatkhoda مدیر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 4028 عنوان يزدى ها | مشاهده متن کامل بحث + 5364 بازدید | 107 پست سلام لطفا يزدى ها بياين اينجا در كنار هم باشيم و به هم كمك كنيم💋 1397/06/10 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30943 انشاالله شما هم با بى بى مثبت خبر خوب بدى بهمون من ٢٣ سالمه شما چى؟! انشالله خیلی ممنون ۲۰ سالمه تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
مکگیل عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18178 من مرتاضو بخاطر تميزيش خيلي دوس دارم من رو این صندلیای کنار بیمار کنار شوهرم که بستری بود خوابیده بودم و ساعت از ۹ گدشته بود جمعش نکرده بودمشانسم دکتر مریض بغلی خود حاجب بودتا رفت بیرون سه ثانیه نشد اومدن بهم گفتن جمع کن صندلیو 😎 پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷
fgahatkhoda مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 4028 من رو این صندلیای کنار بیمار کنار شوهرم که بستری بود خوابیده بودم و ساعت از ۹ گدشته بود جمعش نکرده ب ... مرتاض؟!
مکگیل عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18178 مرتاض؟! اره دیگه خود حاجب مرتاض پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷
بانومیثر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2681 من شنيدم مجد زاده مرتاض هست و مجيبيان نيست مطمئنى مجيبيان مياد عزيزم؟! اره دکتره خودمه امروزم نوبت دارم.قبلا مرتاض بود ولی العان مجیبیان گودرز وسیدالشهداست
بانومیثر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2681 جدی؟؟ پس برای چی دکتر فریبا میر وکیلی رو بهم معرفی کرد گفت یزدی ام😞😞😞 والا اون مال رامهرمز خوزستانه برای کارشوهرش یزد میشینه به اجبارتازه چندبار تاپیک زد وحسابی توهین کرد به یزدیها درجریان نیستی😃
بانومیثر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2681 چرا بابا همینجوریه مگر اینکه عین الان شور حسینی ورشون داره یه جا حضور پیداکنن 😂 باهاتون زندگی کردم ... 😐نمیدونم بلا.یسریشون توپاساژکویتیها وبازار زرگرا مشغول خرید طلان😂😂
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30943 والا اون مال رامهرمز خوزستانه برای کارشوهرش یزد میشینه به اجبار تازه چندبار تاپیک زد وحسابی توهین ک ... اع ک پس اینطور ممنون ک گفتی عزیزم تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
مکگیل عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18178 😐نمیدونم بلا. یسریشون توپاساژکویتیها وبازار زرگرا مشغول خرید طلان😂😂 آخخخ آخ آخ .... جونم به پاساژ کویتی ها... دلم تنگه پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷
majnooon عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 654 الهی شکایت نکردی؟ نهحالا بر فرض هم ميكردمبچم برميگشت؟!فايده اي داشت؟!😢
majnooon عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 654 اره دکتره خودمه امروزم نوبت دارم. قبلا مرتاض بود ولی العان مجیبیان گودرز وسیدالشهداست من دختر خالم،مجد بودبعد رفت گودرز طبيعي زايمان كردحدودا يك و دويست شدولي خيليييييييي راضي بودميگفت ماماش عالي بوده و خلوتم بوده فقط به من ميرسيده.حريره دهنش مكرده كه قوت بگيره و زور داشته باشهخيلي راضي بود
majnooon عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 654 اون يكي دختر خالم فيبروم داشت و بازم مجد بود دكترش.رفت سيدالشهدا بيرون اوردن غده رو و خيليييي راضي بود از اونجاو ميگفت پسندترش بوده تا مرتاض
fgahatkhoda مدیر استارتر عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 4028 اره دکتره خودمه امروزم نوبت دارم. قبلا مرتاض بود ولی العان مجیبیان گودرز وسیدالشهداست ازش راضى هستى؟!مطبش كجايت؟!