2777
2789
عنوان

ب دادم برسید😥😔

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 62 پست
خب بذار ٢ ،٣ هفته بياد اما خودت و ششششديدا معذب تر از اون چيزي ك هستي نشون بده فكر كنم برادرشوهرت از ...

ن بابا خواهر جان..اینا شعورشون قد نمیده.وگرنه پیشنهادشم نمیدادن..ولی اگ بیاد من غذا نمیپزم و ظرفم نمیشورم..میگم شوهرم از سر کار میاد غذا بخره و ظرفارم بشوره یا ب قول دوستمون میگم میرم خونه مامانم اینا ک ی شهر دیگن

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))
آفرین این از همه ی نظرات بهتره همین کارو بکن ولی دیگه به شوهرت چیزی نگو معلومه خیلی بلایی😁

دلم طاقت نمیده نگم...میگم و بهش میتوپم تا اونم ب اونا بتوپه..بلکه منصرف شن پروهااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بذار ٢ ،٣ هفته بياد اما خودت و ششششديدا معذب تر از اون چيزي ك هستي نشون بده فكر كنم برادرشوهرت از ...

میبینن ک من همینجوری همش استراحتم و چقد سنگین شدم..مادرشوهرم کردم داره عزیز جان

آفرین این از همه ی نظرات بهتره همین کارو بکن ولی دیگه به شوهرت چیزی نگو معلومه خیلی بلایی😁

😂😂😂متاسفانه دير شد نتونستم اين تجربيات رو تو زندگي خودم ب كار ببرم در اختيار دوستان ميذارم لذذذت ببرن😂😂 ولي جدا ايكاش دوره نامزديم قبل از اينكه جدا شم ني ني سايت عضو ميشدم😔

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
دلم طاقت نمیده نگم...میگم و بهش میتوپم تا اونم ب اونا بتوپه..بلکه منصرف شن پروهااا

نه هیچوقت با دعوا اینجور چیزا حل نمیشه مطمئن باش همسرت در آینده از خجالتت در میاد

برو دکتر بگو گفته باید تقریبا استراحت مطلق داشته باشی حتمل اینجوری میفهمه و ب برادرش میگه

بردار شوهرت سختش نی  بیاد خونه زوج  اخه خیلی سخته  چی بگم

ن بابا تازه بیاد همه چیشم باید حاضر باشه نهار و چای و میوه

ایندفعه رفتی دکتر بگو گفته بچه اومده پایین وتحرکم باید کم باشه من شوهرمو اینجوری خیلی گول زدم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
میبینن ک من همینجوری همش استراحتم و چقد سنگین شدم..مادرشوهرم کردم داره عزیز جان

فقط مادرشوهر شما كرم نداره ي نوع كرم هستش ك مادرشوهرا بعداز بله برون توي خونشون ترشح ميشه😬😬 ولي برادرشوهرت مهمه ك احساس گناه ميكنه و نمياد ننه رو ول كن 😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
نه هیچوقت با دعوا اینجور چیزا حل نمیشه مطمئن باش همسرت در آینده از خجالتت در میاد برو دکتر بگو گفته ...

اخه الانم درد دارم..کم از استراحت مطلق ندارم..خونه اونام میرم همش دراز کشیدم بازم نمیفهمن...مادرشوهرم زنه میدونه گ ی زن سختشه بازم میخاد منو حرص بده

اه اه چقده بی فرهنگ واقعا مایه ی عذابه

با اینکه خودم شرایطم از شما بدتره

یه جوی نشون بده ک ناراضی دیگ

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
فقط مادرشوهر شما كرم نداره ي نوع كرم هستش ك مادرشوهرا بعداز بله برون توي خونشون ترشح ميشه😬😬 ولي بر ...

نه بابا احساس گناه چیه..پا میشه میاد مطمعنم اصن خجالت و اینا حالیش نیس ک

اخه یه ساعت که طوری نیست من خودم هرروز ازکرج میکوبیدم میرفتم اون سرتهران سرکار،بایدمراعات حالتوبکنن ،به شوهرت بگو من معذبم ولی اگه ازطرف من مطرح بشه درست نیست خودت به خانوادت بگو که حرف وحدیث پیش نیاد

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
ن بابا تازه بیاد همه چیشم باید حاضر باشه نهار و چای و میوه

٢هفته امتحان كن اگه جواب نداد بگو دكترت گفته برات ضرر داره اگه ميتوني با دكترتم هماهنگ كن ولي ب نظرم برادرشوهرت وقتي گفت زن داداش

سختشه يعني ادم باشعوريه حداقل نسبت ب بقيه و فكر ميكنم. شيوه اي ك گفتم جواب ميده چون ١ساعت راه خيييلي زيادي هم نيست