2777
2789
عنوان

ب دادم برسید😥😔

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بزن ب مریضی وبگودکتررفتم گفته استراحت کن برابچه خطرداره

مادرشوهر گاوم میدونه همینجوری تکون نمیتونگ بخورم باز میخاد پسرشو بفرسته..تازه اگ بیاد همش باید تو خونه پوشیده باشم معذبم

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))
میدونم باز پشت سرم میگن چقد بده و فلان..در حالی ک برادرشوهرم خیلی رکه و همه چیو راحت میگه...شعور ندا ...

شمام خیلی با احترام بهشون بگو یا با شوهرت صحبت کن  بگو شوهرت بگه

((نقطه ی امن جهان   شیب کم شانه توست))
عزیزم به شوهرت بگو بهشون بگه که خانمم تو رودربایستی قبول کرده و تو این شرایط بارداری واقعا معذب هست ...

اره بذار باهاش اشتی کنم بهش میگم

میدونم باز پشت سرم میگن چقد بده و فلان..در حالی ک برادرشوهرم خیلی رکه و همه چیو راحت میگه...شعور ندا ...

چقدر مهمه که چی پشت سرت میگن هر کاری کنیم بازم ی عده ادم هستن ک پشت سرمون حرف میزنن همونجور که خودمونم گاهی پشت سر دیگران حرف میزنیم😁

شمام خیلی با احترام بهشون بگو یا بگو شوهرت بگه

سرم داره میترکه..ب شوهرم میگم ولی اون خجالتیه نمیگه

نمیدونم حداقل چن ماه طول میکشه..

روابطت رو با شوهرت خوب کن 

باهاش مهربون باش 

بعد با سیاست عکس های بارداری که زن و شوهرا باهم میگیرن نشونش بده و بگو ارزومه جلوتو لباس های قری و خوشگل بپوشم تا قبل اینکه بچه بیاد اگر نه تا به اوضاع عادت کنیم طول میکشه 

اینقد مخشو بزن بدون اینکه حرفی از داداشش بگی تا خودش بفهمه داداشش مزاحمه 

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨
مادرشوهر گاوم میدونه همینجوری تکون نمیتونگ بخورم باز میخاد پسرشو بفرسته..تازه اگ بیاد همش باید تو خو ...

میدونم وحشتناکه من چندروز پیش ک مادرشوهرم مریض بود ومث چی با پسرش ایناودومادش اومدن خونمون ک مثلااون استراحت کنه عذابی کشیدم تازه من وضعیتم بحرانیه وبایداستراحت باشم امان از وقتی ک ادما نمیفهمن

۴ بار در هفته بره و بیاد! خیلی ها برای تحصیل یا کار مجبورن رفت و آمد کنن قرار نیست همه باعث ازار هم بشن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نمیدونم حداقل چن ماه طول میکشه..

خب بذار ٢ ،٣ هفته بياد اما خودت و ششششديدا معذب تر از اون چيزي ك هستي نشون بده فكر كنم برادرشوهرت از مادرش باشعورتره مطمينم خودش نمياد ولي شيوه معذب نشون دادن و اينكه بارداري ي كم حالت و بدتر از اوني ك هست نشون بده ي كوچولو غش و ضعف جوري ك متوجه نشن اداست اگه بتوني ي كاري كني خودش نياد و عذاب وجدان هم بگيرن براي ايندت خيلي خوبه😬 ولي نهايت احترام و خوش برخوردي داشته باش اينجوري شوهرتم از ننه ش  شاكي ميشه😁 آي ام خبيث😎

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
خب بذار ٢ ،٣ هفته بياد اما خودت و ششششديدا معذب تر از اون چيزي ك هستي نشون بده فكر كنم برادرشوهرت از ...

آفرین این از همه ی نظرات بهتره همین کارو بکن ولی دیگه به شوهرت چیزی نگو

معلومه خیلی بلایی😁