2777
2789
عنوان

ب دادم برسید😥😔

635 بازدید | 62 پست

۳ ساله ازدواج کردم.الانم حاملم.۵ ماهمه..خونمون با مادرشوهرم اینا ک تو ی شهر دیگه هستن تقریبا ۱ ساعت فاصله داره. برادرشوهرم هفته ای ی بار واسه کارش میاد شهر ما..همونم من سختمه واقعا..بعد دیشب سر شام یهو مادرشوهرم برگشته میگه از این به بعد هفته ای ۴ روز برادر شوهرت میخاد بیاد خونتون بمونه که رفت و امد نکنه🤤😢😢😢😢گف برادرشوهرت میگه برم ی وقت مزاحم زنداداش نیستم.مادرشوهرمم گفته بذار از خودش بپرسم..جلو شوهرم و برادر شوهرم ازم پرسید بیاد خونتون اذیت نیستی..یهو جا خورد.از دیشب سرم داره میترکه..مادرشوهرم اینقد شعور نداره پسرعذبشو نفرسته خونه ما..اونم با این وضعیت من...کاش میتونستم بگم نه..الانم نمیدونم چکار کنم😔😔

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

خونمون دوخوابست..قراره یکیش واسه بچه بشه..میگه من بیام میرم تو اتاق بچه میخوابم...خدااا دارم دیوونه میشم..خیلی معذب میشم...مادرشوهر کثااافطططط😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب به همسرت بگو

چی بگم...اونوقت فک میکنه نمیخام خانوادش بیان اینجا..باهاش قهرم هستم

تا چندوقت شرايط اينجوريه؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

به شوهرت بگو به مادرش با نهایت احترام بگه مامان خانمم ناراحت نمیشه من ناراحت میشم ...شوهرتو بنداز وسط خودتو بد نکن اصلا

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
عزیزم با آرامش بهش بگو من سختمه خجالتم نکش 

میدونم باز پشت سرم میگن چقد بده و فلان..در حالی ک برادرشوهرم خیلی رکه و همه چیو راحت میگه...شعور ندارن بخدااا