2777
2789
عنوان

ب دادم برسید😥😔

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 62 پست
اخه الانم درد دارم..کم از استراحت مطلق ندارم..خونه اونام میرم همش دراز کشیدم بازم نمیفهمن...مادرشوهر ...

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم حالا حرص نخور بدای نی نیت بده ایشالله که خودش ی چیزیش شه نیاد چون میدونم وقتی با مردا از در لجبازی وارد شی بعدآ تلافیشو ی روزی در میارن مردا خیلی از زن ها لجبازترن

٢هفته امتحان كن اگه جواب نداد بگو دكترت گفته برات ضرر داره اگه ميتوني با دكترتم هماهنگ كن ولي ب نظرم ...

خخخ نبابا...اون اسم خالی منو صدا میزنه...زنداداش کیلو چنده..چون نخاستم اسم خودمو بگم گفتم زنداداش...وگرنه روش بشه میگه هووی

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا خواهر جان..اینا شعورشون قد نمیده.وگرنه پیشنهادشم نمیدادن..ولی اگ بیاد من غذا نمیپزم و ظرفم نم ...

عزیزم ببین قلق شوهرت چیه ؟با همون قلق وارد شو بعضی مردا رو باید با عزیزم وجونم رام خودت کنی بعضی دیگه رو با تهدید کردن بعضی دیگه رو با سکوت کردن و.......اول شوهرتو بیار طرف خودت بعد حرفت رو به کرسی بنشون یا ازش اجازه بگیر و خودت به مادر شوهرت بگو 

به شوهرت بگو به مادرش با نهایت احترام بگه مامان خانمم ناراحت نمیشه من ناراحت میشم ...شوهرتو بنداز وس ...

👌👌👌

ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ!ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺎﺯ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ !ﻭﻟﯽ ﺣﺮﯾﻒ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻡ !ﭼﻘﺪﺭﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ !!!...ﺧﻮﺵ ﺑﺤﺎﻝ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻪ ﺁﯾﻨﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ،ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺴﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺮﻗﺼﺪ !!ﮐﺎﺵ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ .ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢﻭﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽتاریک ،ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ 

همون موقع میگفتی نه بیاد فقط تمیزی خونه و پخت پز الان سختمه همش شوهرم کمک میکنه بیاد اینجا زحمت کارای منم میفته گردنش 

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

سر غذا حالت تهوع الکی کن هر روز .شبا الکی پاشو سروصدا کن نذار بخوابه میری دستشویی درو محکم ببند تا نتونه بخوابه.آدم بیشعور باید همیکارو  باهاش  کنی .لباس راحت بپوش تا معذب بشه😂😆

....
خخخ نبابا...اون اسم خالی منو صدا میزنه...زنداداش کیلو چنده..چون نخاستم اسم خودمو بگم گفتم زنداداش... ...

😂😂😂پس ميريم سراغ مرحله بعد.. توي همههه غذاهاش قرص مسهل بريز عزيزم حداقل دلت خنك شه😁 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
همون موقع میگفتی نه بیاد فقط تمیزی خونه و پخت پز الان سختمه همش شوهرم کمک میکنه بیاد اینجا زحمت کارا ...

اینقد ادم کم رویی هستم ک نتونستم چیزی بگم...کاش میتونستم رک حرف بزنم..سر همین حرف نزدنم خیلی سرم بلا اوردن

بابا یک ساعت که راهی نیست تو شهرهای بزرگ واسه رفتن سر کار یک ساعتم بیشتر طول میکشه رفت و آمد کنه برا ...

بخدا خودش ماشینم داره..کارشم درامدش خوبه..

دوباره آه و ناله کن عزیزم

مثلا غذا میپزی ادا دربیار حالت بدشده

دیگه خودس میفهنه میره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اره بذار باهاش اشتی کنم بهش میگم

اصلن منتظر نمون که آشتی کنی . لال که نشدی خدای نکرده . قهری.... بهش بگو تو این شرایط یکی باید منو جمع کنه من نمیتونم برادرتو هفته ای چهار روز تحمل کنم 

حالا کلمه ی تحمل بکار نبر . بگو من باید استراحت کنم مامانت اینا باید خودشون متوجه باشن حالا که نیستن تو بهشون بگو 

بگو من روز به روز سنگینتر میشم اینا چه فکری با خودشون کردن که اصن همچین پیشنهادی میدن؟

سر غذا حالت تهوع الکی کن هر روز .شبا الکی پاشو سروصدا کن نذار بخوابه میری دستشویی درو محکم ببند تا ن ...

بمب در کنی بیدار نمیشه..بعدم ک لباس راحت اصلا نمیتونم بپوشم جلوش..شوهرم دوس نداره خودمم چندشم میشه