2777
2789

چن بارم یه سایه دیدم وقتس خاب بودم کابوس دیدیم بعد ک چشامو باز کردم روبه روم در اتاق بود ک نور پنجره افتاده بود روش قشنگ پشتم دیده میشد سایه یه ادم دراز روش بود منم تند تند لباس پوشیدم با گریه زدم از خونه بیرون ....دوستمم جن دیده ک کوتوله بود و موهاش بلنو و سیاه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط يچيزي ميكم اينكه عمه من باهاشون در ارتباطه و از همه جا ميتونه با خبر بشه دوسندارم بيشتر ازين ب ...

بیا به من بگو خواهش میکنم

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
خیلی همیشه هر جا میرین بسم الله بگید ی بارم یکی ازهمسایه ی مامانم تعریف میکرد زن حامله بوده اب داغو ...

درسته

بخدا درسته اين خرف

مخصوصا حموم

در حموماتون رو اصلا بازنذاريد

موقع حموم اب ول ميكنين اول بسم الله بگيد مخصوصا اب داغ

ازتون خواهش ميكنم

فقط يچيزي ميكم اينكه عمه من باهاشون در ارتباطه و از همه جا ميتونه با خبر بشه دوسندارم بيشتر ازين ب ...

نمیدونم 

هی کنجکاو میشم ببینم چی میگن هی تاپیکا میترکه

اطرافیان هم کسی رو ندیدم از این چیزا سر دربیاره

من پیش یه دعا نویسه رفتن جن داش هرچی فک میکردم ذهنمو میخوند از همه زندگیمون با خبر بود بهم گف اصلا هنگ کردم شبش ک رفتم بخابم همش میترسیدم یاد اون دعا نویسه میوفتادم 

درسته بخدا درسته اين خرف مخصوصا حموم در حموماتون رو اصلا بازنذاريد موقع حموم اب ول ميكنين اول بس ...

ارهدقیقن👌👌😥

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍