2777
2789
بخدا

من همیشه فک میکنم پاهاشون سمه چشاشون عمودیه پوستشون سرخه موهاشون فر ی لبخندم دارن😭

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای چ وحشتناک

خیلی همیشه هر جا میرین بسم الله بگید ی بارم یکی ازهمسایه ی مامانم تعریف میکرد زن حامله بوده اب داغو میریزه کف زمین میخواسته غذا درست کنه بسم اللله نگفته فرداش میبینم شکمشو صورتش سوخته اب داغ ریخته شده روش میبرنش دعا نپیس میگ یگی از بچه های ازما بهترونو کشتی باید بسم الله میگفتی بددبخت بدچش تو شکمش میمیره😭😭😭😭😭

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
من خیلی دوس دارم با یه جن دوست بشم .بارها شده شب تنها بودم اسمشون روصدازدم نامردها نیومدن پیشم .شوهر ...

یهو دیدی نیومد نیومد وقتی اومد یکی ازون بداش اومداااا!! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من همیشه فک میکنم پاهاشون سمه چشاشون عمودیه پوستشون سرخه موهاشون فر ی لبخندم دارن😭

منم همینطور فکر میکردم😥😥

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اخ جووووون بدویین تعریف کنین 

امضا تو دوس دارم

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
الکی که نه خب تو قرآن اومده حتما هست ولی ما نمیتونیم ببینیمشون اجازه شو ندارن نمیدونم من که تا حا ...

فقط يچيزي ميكم

اينكه عمه من باهاشون در ارتباطه و از همه جا ميتونه با خبر بشه

دوسندارم بيشتر ازين بگم چون اونايي ك اعتقاد ندارن بهم توهين ميكنن

اما بدون خداب ي كسايي خيلي ظرفيت ميده

خيلي خرفا دارم ازشون نميدونم چطور بگم يا نميتونم بكم

كلا بودن بااونا عالمي داره

چه شباهتی به فیلم کینه داست توصیفت

اره شبیه فیل حلقه بود قیافش خیلی وحشت ناک بود الانم که دارم تعریف میکنم موهای بدنم سیخ میشه اون لحظه تو دلم میگفتم اخه چی ازم میخوای 😫

وااااای نه

همیشه تروخدا بسم الله بگید به خصوص وقتی اب ذاع میخواید بریزید