بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چ شب بی دلیل از خواب بلند شدم دیدم ی زن قد بلند ک قیافش مشخص نیست با ی چادر بلند ک انگار سرمه ای بود جلوی تختم وایساده هی موندم نگاش کردم واقعی بود چشامو بستمو باز کردم نبودش منم نمیدونم چرا نترسیدم خودمو زدم ب خواب ۱۳یا۱۴ ساله بودم اون موقع برعکس الان خیلی نترس بودم خیلیییی
خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
یه بار که خواب بودم رو تخت یه دختر با موهای بلند که جلو صورتشو گرفته بود و یه لباس از جنسی که تاروپوداش مشخص بود و استین لباسش سه ربع با یه صدای خش دار فقط میگفت بدش بهم بدش بهم بعد از قرآن خوندن و صلوات دادن غیب شد بعدش فورا رفتم بیرون خیلی ترسیدم
من چن جا دیگم گفتم اینجام میگم ک داشتیم از جنگل برمیگشتیم سر پیچ یه چیز سفید بلند با سرعت نور رفت لا درختا ب شوخی ب شوهرم گفتم عه جت بعد اونم گف اره واقن جنه ب تو نگفتم نترسی ولی خودت دیدی