2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چ شکلی بود

چ شب بی دلیل از خواب بلند شدم دیدم ی زن قد بلند ک قیافش مشخص نیست با ی چادر بلند ک انگار سرمه ای بود جلوی تختم وایساده هی موندم نگاش کردم واقعی بود چشامو بستمو باز کردم نبودش منم نمیدونم چرا نترسیدم خودمو زدم ب خواب ۱۳یا۱۴ ساله بودم اون موقع برعکس الان خیلی نترس بودم خیلیییی

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
عمرا 😂😂😂 من شب تو جنگلم خوابیدم هیچی ندیدم  پس چرا سراغ من نمیان😉

الكي ك نيس

ديك چون تو جنكل بوده ك حتما نبايد بيان

من توخونه م هس خب خونه من ك جنگل نيس

اونا فقط سراغ كسايي ميرن ك استخونشون ناصافه يا كسايي ك تنشون ميخاره و اذيتشون ميكنن

یه بار که خواب بودم رو تخت یه دختر با موهای بلند که جلو صورتشو گرفته بود و یه لباس از جنسی که تاروپوداش مشخص بود و استین لباسش سه ربع با یه صدای خش دار فقط میگفت بدش بهم بدش بهم بعد از قرآن خوندن و صلوات دادن غیب شد بعدش فورا رفتم بیرون خیلی ترسیدم

من چن جا دیگم گفتم اینجام میگم ک داشتیم از جنگل برمیگشتیم سر پیچ یه چیز سفید بلند با سرعت نور رفت لا درختا ب شوخی ب شوهرم گفتم عه جت بعد اونم گف اره واقن جنه ب تو نگفتم نترسی ولی خودت دیدی

چ شکلی بود

ببخشید چشامو بهم زدمم بودش* اصلا نمیرفتش

نمیدونم چرا ب ذهنم میومد حضرت معصومس

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
الكي ك نيس ديك چون تو جنكل بوده ك حتما نبايد بيان من توخونه م هس خب خونه من ك جنگل نيس اونا فقط س ...

الکی که نه خب تو قرآن اومده حتما هست

ولی ما نمیتونیم ببینیمشون

اجازه شو ندارن

نمیدونم من که تا حالا هیچی ندیدم

از من خوششون نمیاد 😆

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز