2777
2789

بعد به مامانم گفتم چیزی کم و کس ر نداری چاقو داری ؟  قندون داری ؟گفت نه . همه چیز هست . یه عالمه قندون دارم . خلاصه گفت همه چیز مرتب . و ظرف میوه خوری شستم گزاشتم کنار و و چیدم و مشکلی نیس . امروز صبح زنگ زدم بهش گفتم مادر شوهرم و خواهر شوخرام زیادن همه میان و حدود ساعت ۶ تا ۸ میان

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

خودم هم ساعت اماده شدم رفتم اونجا بازم یه کم جمع و جور کردم دیدم هنوز مهمونای خودشون هیشکی نیومده . فرستادم شوهرم شیرینی هم خرید . منم خیال راحت که مامانم گفته همه چیز و چیده توی کمد. نشستم . یه دفعه دیدم مامانم حولشو ور داشته داره میره حموم 🤤🤤. گفتم الان میخوای بری حموم ؟ گفت از صبح وقت نکردم . گفتم وا .مگه چکار کردی از صبح ؟گفت هیچی ناهار پختم و اینا .منم بحث نکردم . اونم رفت حموم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون موقع گوشی شوهرم زنگ زد که مادرش بود و گفت پایین هستن . منم کلی استرس گرفتم داشتم به مامانم میگفتم بیا بیرون مهمون اومد و اینا همزمان زنگ و زدن . حالا من میگم در و باز نکنین . نگو مادر شوهرم پشت در اپارتمان هست . بعد مامانم ا مد بیرون رفت تو اتاق . خودم در و باز کردم با دیدن قوم شوهر پشت در انگار اب سرد ریختن روم 😣😣

بعد کاش فقط قوم شوهرم بود جاری بزرگم که کلی باهاش رو دربایستی دارم وتهران هستن و بماند که شوهرش پزشکه و .... هم بود 😭😭😭. حالا اومدن تو اتاق . بابام که نیس . مامانم که رفته لباس بپوشه منم که رفتم تو اشپزخونه . نه کارد هست نه بشقاب . نه چایی 😣😣😣

اوه اوه منم استرس گرفتم 

الان وقت حموم رفتن اخه😑😐😑😐

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

هیچی با هزار بد بختی میوه و بشقاب و اینا رو چیدم رفتم نمک دونا رو تست کنم میبینم یکیش خالیه یکیش زردچوبه توشه اصن یه وضعی 😥😥😥. بعد رفتم تو پذییرای انقد به هم ریخته بودم و استرس داشتم دوتا هم موقع سلام و احوالپرسی سوتی دادم یعنی تابلو بود چقد اوضاع داغونه . بعدم یه میز عسلی نبود . ابروم رفت واقعا حالم خیلی بده 😣😣