2777
2789
عنوان

گند زدمممممم🙆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 48 پست

عزیزم بعضی وقتا مردا میخوان محک بزنن یه زن تا کجا باهاشونه و متأسفانه از کلمه طلاق استفاده میکنن.تو این جور مواقع بگو .منو گرفتی دندت نرم چشمت کور باید نگهم داری.چون شوهره منم تا میخواد ببینه چقد دوسش دارم تو دعوا میگه اوایل جدی میگرفتم و تو فکر فرو میرفتم بعدها فهمیدم شگردشونه الان تا بگه طلاق اینو میگم میبینم نیشش باز میشه میخنده

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردی که راحت میگه طلاق یجای کارش میلنگه هااااا هروقت گفته تو چی گفتی؟ احساس تحقیر شدن نمیکنی ...

چرا ولی‌ چیکار کنم؟ دفعه پیش گفت،، گفتم‌حواست باشه دیگه‌بعد ازین ماحرا اسم‌طلاق رو‌اوردی منو‌نمیبنی ک‌باز دیشب گفت به فکر جدابی باش منم اولش سفت زدم کفتم باشه مارای اولیه اش رو‌انحام بده اما دیدم خیلی جدیه نامه‌ خدافظی برام‌نوشت البته با تامه‌خرف‌میزذیم باهم‌تو‌خونه🤭 از دیشب تا انروز صب

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
منم این مشکلو دارم.همممه چیزش خوبه ها ولی میاد خونه مامانمینا لال میشه انقدم معذبه ک نگو.ینی انقد لج ...

اخ‌دقیقااااا ،، چرا اینطورین اخه این مردا

خودت رو دادی بهش به شوهرت چه که ننه و ابجیش چی میخوان 

خودشو خیلی شیرین میکنه براشون.فقط فهنیدم بهتره یه کم باهاش سرسنگین باشم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
چرا ولی‌ چیکار کنم؟ دفعه پیش گفت،، گفتم‌حواست باشه دیگه‌بعد ازین ماحرا اسم‌طلاق رو‌اوردی منو‌نمیبنی ...

ببین من کلا مخالفم با انرزی منفی دادن به کسی و بدبینی 

ولی ایشون انگار خیلی عجله دارن و منتظر فرصتن 

و این که بخاطر خانوادش هم بخواد باهات اینکارو بکنه همون بهتر نباشه 

اینکه دوستان میگن بحث نکن درست ولی مردی که راحت به ناموسش میگه برو طلاق معنیش چیه ؟ یا سر و دلش جایی گرمه یا مهم نیستی واسش

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
خودشو خیلی شیرین میکنه براشون.فقط فهنیدم بهتره یه کم باهاش سرسنگین باشم

سرسنگین باش ویکمممم ببخشیدا سلیته .... ینی چندبار که جیغ و داد کنی حد و مرز خونه و خانوادشو رعایت میکنه

اخ‌دقیقااااا ،، چرا اینطورین اخه این مردا

والا منم اوایل خیلی جروبحث میکردم سراین.الان دیگ میریم خودم خوش میگذرونم قیافه ام بگیره اهمیت نمیددم.گذاشتم ب حساب اینکه هرکی ی ایرادی داره.

البته بگم با خانواده خودشم گرم نیست.کلا زیاد اجتماعی نیست

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘
امشبم‌ با جاری و‌مادرشوهرم‌مولودی دعوتیم‌ نمیدونم برم یا نه؟؟؟ انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه

من میگم بشو مثل خودش بعد میگی باز بچسبم به اونا 

وقتی شوهرت واسه خانوادت برج زهرماره شما بنظرم اصلا دلیلی نداره بخوای با خانوادش خوشرو باشی چه برسه مهمونی

من میگم بشو مثل خودش بعد میگی باز بچسبم به اونا  وقتی شوهرت واسه خانوادت برج زهرماره شما بنظرم ...

میخام‌بسازم‌زندگیمو میخام‌ارامش بذم به شوهرم‌گناه داره بخدا از همه طرف بداورده تو‌زندگی 

والا منم اوایل خیلی جروبحث میکردم سراین.الان دیگ میریم خودم خوش میگذرونم قیافه ام بگیره اهمیت نمیددم ...

کاش‌منم میتونستم

بهترین کار اینه شما هم رفتی خونه مادرش مثل خودش رفتار کنی  من چندوقت اخمام تو هم بود جلوشون ان ...

اخه فک کن الان عصر میخایم بریم خونه مامانمینا.بهش اس دادم میریم فقط گف اره میریم.درحالی ک همیشه وقتی اس میداد باعزیزم و اینا بود.زنگ زدم با عصبانیت گفتم اگ دلت نیس نریم گف ن بابا چرا اینجوری فک میکنیواینا.درحالی ک میدونم سختشه.

البته بگم با خونواده خودشم اینجوریه.مامانشو ک کلا تحویل نمیگیره حرفم بزور میزنه باهاش

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘