2777
2789
عنوان

گند زدمممممم🙆‍♀️

464 بازدید | 48 پست

بچه ها شوهرم‌چند سال برای خانوادش مشکلاتی‌پیش اومده از نظر مالی ک‌ اعصابش‌بهم ریخته کلا ،، طرف‌ خانواده من یا جاهای‌دیکه میریم همش ساکته‌ولی خونه خودشون همش‌مبگه میخنده برای اینکه روحیه خانوادش بهتر شه،، منم حرصم‌میکیره دیروز سر این‌موضوع بحث‌شذیدی کردیم،، چند بار دیگه هم این اتفاق افتاده سر مساعل بی خودی‌دعوامون بالا کرفته، ینی کلا زیاد حر و بحث داریم،، حالا شوهرم‌میگه طلاق بگیریم به درد هم‌نمیخوریم‌، من عوض نمیشم تو‌هم همینطور، تو از‌من ی جیز دیکه میخوای‌ من ی جیز دیکه‌بهت میدم!!! میگه همه مال و‌زندگیمو کزاشتم برا تو ولی تو راضب نمبشی خیلی بهم‌فشار میاری دیگه بریدم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍

ولی من‌نمیخوام جدا شم باید جیکار کنم الان؟؟؟ کلی باهاش صحبت کردم میگه‌ولی چاره ای نیس هفته دیگه باز همین بساط رو‌داریم منم دیگه نمیکشم😞

عزیزم سر اینجور مسائل بحث نکنید و زندگیتون رو خراب نکنید

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا زن و شوهر ها تا تقی به توقی میخوره اسم طلاق میارن؟

بابا یکم آستانه ی تحملتون رو بالا ببرین

مگه زندگی مشترک الکیه که بهم بزنین؟

حیف زندگیتون نیست خراب بشه؟

مشکلی که با حرف زدن و مشاوره رفتن حل میشه،چرا با طلاق حلش می کنین؟

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

الکی اسم طلاقو نیارید فقط همینو میتونم بگم

قبیح بدونیدش

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
واييييي خداااااا تا تقي به توقي ميخوره طلاق 🤦🏻‍♀️ چقدر زندگي بچه بازي شده حال ادم بهم ميخوره& ...

دقیقاااا،، واقعا سر این مسعله مذخرف نمیخوام‌زندکیم از هم‌بپاشه

سعی کن بحث نکنی باهاش. بخدا کار سختی نیست.

مردا اعصاب گیر دادن ندارن. همونجور که هست بپذیرش

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
چرا زن و شوهر ها تا تقی به توقی میخوره اسم طلاق میارن؟ بابا یکم آستانه ی تحملتون رو بالا ببرین مگه ...

منم خرفم همینه بخدا ولی چون از‌ جای دیگه فشار روشه منم بیشتر کردم فشاررو کم اورده،،، خودش‌میکفت قبلا همه امیدم تو‌رندگی‌تویی،، فقط‌میخوام‌تو شاد باشی اما هرکار میکنم‌نمیشه بهتره بیشتر ازین همو عذاب ندیم