بچه ها شوهرمچند سال برای خانوادش مشکلاتیپیش اومده از نظر مالی ک اعصابشبهم ریخته کلا ،، طرف خانواده من یا جاهایدیکه میریم همش ساکتهولی خونه خودشون همشمبگه میخنده برای اینکه روحیه خانوادش بهتر شه،، منم حرصممیکیره دیروز سر اینموضوع بحثشذیدی کردیم،، چند بار دیگه هم این اتفاق افتاده سر مساعل بی خودیدعوامون بالا کرفته، ینی کلا زیاد حر و بحث داریم،، حالا شوهرممیگه طلاق بگیریم به درد همنمیخوریم، من عوض نمیشم توهم همینطور، تو ازمن ی جیز دیکه میخوای من ی جیز دیکهبهت میدم!!! میگه همه مال وزندگیمو کزاشتم برا تو ولی تو راضب نمبشی خیلی بهمفشار میاری دیگه بریدم
واييييي خداااااا تا تقي به توقي ميخوره طلاق 🤦🏻♀️ چقدر زندگي بچه بازي شده حال ادم بهم ميخوره& ...
شوهر منم اصلا صبر و تحمل نداره تا تقی به توقی میخوره میگه طلاق میگه برو خونه بابات منم ازوناش نیستم که به همین راحتی برم چون اگه برم دیگه عمرا برگردم ولی تحمل آدمم حدی داره 😒
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقاااا،، واقعا سر این مسعله مذخرف نمیخوامزندکیم از همبپاشه
عزيزم تو همه زندگيا بحث اخلاف نظر هست يك روز من ناراضيم از رفتار شوهرم يك روز شوهرم از من! اما هميشههه حرفم و حرفه شوهرم اينه كه به جز من و تو هيچ كس به دردمون نميخوره هر دو سعي ميكنيم خانواده ها رو موضوع دعوا قرار نديدم من به شخصه هميشه با ارامش اگه چيز بدي ازش ببينم قانش ميكنم كه ديگه اون كار و نكنه اما هيچ موقع نه به شوهرم اجازه ميدم و نه به خودم كه به خاطر خانواده روز خوبمونو خراب كنيم ! حرف طلاق كه اصلا خاله بازي كه نيست
منم الان با شوهرم بحث داشتم.به مادرش و خواهرش زنگ میزنه میگه چیزی لازم دارین بگین براتون بگیریم .میگه میخنده.تلفنش که تموم شد اخماش رفت تو هم بهش گفتم حالشون خوب بود با سر بهم جواب میده اصلا انگار نه انگار من حاملم اونقد بد باهام رفتار میکرد.منم بهش گفتم حق نداری باهام صحبت کنی رفتم اتاق درم بستم اومد تو اتاق گفت قهر میکنی درو نبند.کلی جرو بحث کردم باهاش آخرش به غلط کردم افتاد.نمیفهمم واقعا آدم تا خوبه بد میشن تا بد میشه خوب میشن
تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
عزيزم تو همه زندگيا بحث اخلاف نظر هست يك روز من ناراضيم از رفتار شوهرم يك روز شوهرم از من! اما ...
شوهر من خیلیییییی تعصب داره رو خانوادش،،، ولی خداوکیلی هوایمنو هیلیداره همه جا اما باخانوادمزیاد صمیمینیس ینی خورده شبشه داره بکم منم حرصمیخورم خب تا یکلمه هممیگم وضع میشه این
دقیقاااا،، واقعا سر این مسعله مذخرف نمیخوامزندکیم از همبپاشه
عزیزم منم مامانم اینا خونه ساختن تو این اوضاع به مشکل پول خوردن و اعصابشون خورد بود به نظرم شوهرت حق داره خداییش خیلی سخته بهتره تو این شرایط مرحمی باشی واسه دردش نه نمک روزخمش
تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم