2777
2789
عنوان

گند زدمممممم🙆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 48 پست
واييييي خداااااا تا تقي به توقي ميخوره طلاق 🤦🏻‍♀️ چقدر زندگي بچه بازي شده حال ادم بهم ميخوره& ...

شوهر منم اصلا صبر و تحمل نداره تا تقی به توقی میخوره میگه طلاق میگه برو خونه بابات منم ازوناش نیستم که به همین راحتی برم چون اگه برم دیگه عمرا برگردم ولی تحمل آدمم حدی داره 😒

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا،، واقعا سر این مسعله مذخرف نمیخوام‌زندکیم از هم‌بپاشه

عزيزم تو همه زندگيا بحث اخلاف نظر هست يك روز من ناراضيم از رفتار شوهرم يك روز شوهرم از من! اما هميشههه حرفم و حرفه شوهرم اينه كه به جز من و تو  هيچ كس به دردمون نميخوره هر دو سعي ميكنيم خانواده ها رو موضوع دعوا قرار نديدم من به شخصه هميشه با ارامش اگه چيز بدي ازش ببينم قانش ميكنم كه ديگه اون كار و نكنه اما هيچ موقع نه به شوهرم اجازه ميدم و نه به خودم كه به خاطر خانواده روز خوبمونو خراب كنيم ! حرف طلاق كه اصلا خاله بازي كه نيست 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
شوهر منم اصلا صبر و تحمل نداره تا تقی به توقی میخوره میگه طلاق میگه برو خونه بابات منم ازوناش نیستم ...

مردی که راحت میگه طلاق یجای کارش میلنگه هااااا

هروقت گفته تو چی گفتی؟

احساس تحقیر شدن نمیکنی؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
منم خرفم همینه بخدا ولی چون از‌ جای دیگه فشار روشه منم بیشتر کردم فشاررو کم اورده،،، خودش‌میکفت قبلا ...

مشکلاتتون رو حل کنین چرا به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک می کنین؟

فکر میکنین بعد از طلاق چه اتفاقی میفته؟

بهتر از الآن میشین؟

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

منم الان با شوهرم بحث داشتم.به مادرش و خواهرش زنگ میزنه میگه چیزی لازم دارین بگین براتون بگیریم .میگه میخنده.تلفنش که تموم شد اخماش رفت تو هم بهش گفتم حالشون خوب بود با سر بهم جواب میده اصلا انگار نه انگار من حاملم اونقد بد باهام رفتار میکرد.منم بهش گفتم حق نداری باهام صحبت کنی رفتم اتاق درم بستم اومد تو اتاق گفت قهر میکنی درو نبند.کلی جرو بحث کردم باهاش آخرش به غلط کردم افتاد.نمیفهمم واقعا آدم تا خوبه بد میشن تا بد میشه خوب میشن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
عزيزم تو همه زندگيا بحث اخلاف نظر هست يك روز من ناراضيم از رفتار شوهرم يك روز شوهرم از من! اما ...

شوهر من خیلیییییی تعصب داره رو‌ خانوادش،،، ولی خداوکیلی هوای‌منو هیلی‌داره همه جا اما با‌خانوادم‌زیاد صمیمی‌نیس ینی خورده شبشه داره بکم منم حرص‌میخورم خب تا ی‌کلمه هم‌میگم وضع میشه این

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
منم الان با شوهرم بحث داشتم.به مادرش و خواهرش زنگ میزنه میگه چیزی لازم دارین بگین براتون بگیریم .میگ ...

خودت رو دادی بهش به شوهرت چه که ننه و ابجیش چی میخوان 

دقیقاااا،، واقعا سر این مسعله مذخرف نمیخوام‌زندکیم از هم‌بپاشه

عزیزم منم مامانم اینا خونه ساختن تو این اوضاع به مشکل پول خوردن و اعصابشون خورد بود به نظرم شوهرت حق داره خداییش خیلی سخته بهتره تو این شرایط مرحمی باشی واسه دردش نه نمک روزخمش 

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
منم این مشکلو دارم.همممه چیزش خوبه ها ولی میاد خونه مامانمینا لال میشه انقدم معذبه ک نگو.ینی انقد لج ...

بهترین کار اینه شما هم رفتی خونه مادرش مثل خودش رفتار کنی 

من چندوقت اخمام تو هم بود جلوشون انگار به زور اومدم تا درست شد مرتیکه