بچه ها شوهرمچند سال برای خانوادش مشکلاتیپیش اومده از نظر مالی ک اعصابشبهم ریخته کلا ،، طرف خانواده من یا جاهایدیکه میریم همش ساکتهولی خونه خودشون همشمبگه میخنده برای اینکه روحیه خانوادش بهتر شه،، منم حرصممیکیره دیروز سر اینموضوع بحثشذیدی کردیم،، چند بار دیگه هم این اتفاق افتاده سر مساعل بی خودیدعوامون بالا کرفته، ینی کلا زیاد حر و بحث داریم،، حالا شوهرممیگه طلاق بگیریم به درد همنمیخوریم، من عوض نمیشم توهم همینطور، تو ازمن ی جیز دیکه میخوای من ی جیز دیکهبهت میدم!!! میگه همه مال وزندگیمو کزاشتم برا تو ولی تو راضب نمبشی خیلی بهمفشار میاری دیگه بریدم
عزیزم سر اینجور مسائل بحث نکنید و زندگیتون رو خراب نکنید
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
چرا زن و شوهر ها تا تقی به توقی میخوره اسم طلاق میارن؟ بابا یکم آستانه ی تحملتون رو بالا ببرین مگه ...
منم خرفم همینه بخدا ولی چون از جای دیگه فشار روشه منم بیشتر کردم فشاررو کم اورده،،، خودشمیکفت قبلا همه امیدم تورندگیتویی،، فقطمیخوامتو شاد باشی اما هرکار میکنمنمیشه بهتره بیشتر ازین همو عذاب ندیم
عزیزم مردا خیلی بدشون میاد که هی بهشون گیر بدی و بحث کنی. چاره ای نیست اگه زندگیتو میخوای باید چشماتو رو خیلی چیزا ببندی. یه مدت سر هیچ موضوعی باهاش بحث نکن ببین چقد عوض میشه نظرش